Με πολλές δράσεις η τελετή λήξης των κατηχητικών!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πολλά παιδιά και πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξεως των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προσευχή ως είθιστε ενώ στην συνέχεια το νεοσύστατο τμήμα προσχολικής ηλικίας παρουσίασε την δημιουργία του κόσμου. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα του δημοτικού, του γυμνασίου και τέλος του λυκείου τα οποία και παρουσίασαν το καθένα ξεχωριστά ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Στο τέλος των παρουσιάσεων ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, υπεύθυνος νεότητας του Ναού, ευχαρίστησε τους κατηχητές, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΕ, το διευρυμένο συμβούλιο της Νεότητας του Ιερού Ναού με τους εθελοντές καθώς και τους γονείς των παιδιών αλλά και τους εφημέριους από άλλους ναούς.

Έπειτα τα παιδιά με τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν, συζήτησαν στον αύλειο χώρο του Ναού, απόλαυσαν την μουσική ενώ  οι μικροί κατηχητές έπαιξαν  στα φουσκωτά παιχνίδια, δοκίμασαν παγωτό και άλλα πολλά. Τελικά περνούν όμορφα από ότι τα ίδια λένε για αυτό άλλωστε και κάθε χρόνο είναι περισσότερα παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις