Διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι επιτυχημένες πεζοπορίες που έχουν αρχίσει και διοργανώνονται από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού συνεχίζονται, αυτή τη φορά με μια διήμερη εκδρομή σε συνδυασμό με πεζοπορία και river trekking.

Το ραντεβού δίνεται για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου, με αναχώρηση το Σάββατο 15/6 στις 7:30 το πρωί. Προορισμός το Καρπενήσι και το Φαράγγι «Πάντα Βρέχει», μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ευρυτανίας!

Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο «Κωνίσκος». Οι πεζοπορίες είναι εύκολες και διάρκεια 1,5 ώρας. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε την φύση αλλά και το μέρος που είναι ιδιαίτερα γνωστό για την ομορφιά του. Επίσης την ημέρα της αναχώρησης θα πραγματοποιηθεί River Trekking στο φαράγγι «Πάντα Βρέχει», που είναι μια μέτρια σε δυσκολία πεζοπορία διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτά περίπου.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 140€ και περιλαμβάνει: μεταφορές από και προς Αθήνα, μία διανυκτέρευση (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο – το μονόκλινο χρεώνεται επιπλέον με 20€), 1 πεζοπορία, 1 river trekking στο «Πάντα Βρέχει», σάντουιτς, χυμό, νερό, ασφαλιστική κάλυψη. Μπορούν να συμμετέχουν ηλικίες από 10 ετών έως…

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε μέχρι τις 10 Ιουνίου στο Τμήμα Αθλητικών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και Εκδηλώσεων 210 6834448 (Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 με 14:00) και επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Μιχάλη Δήμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις