ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κατοικώ στο Νέο Ψυχικό τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Τσώνου, φαρμακοποιό με έδρα την περιοχή του Νέου Ψυχικού, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Τζωρτζίνα και τον Παναγιώτη (9 και 6 χρονών αντιστοίχως).

Έχω σπουδάσει Economics, Finance and Banking στο πανεπιστήμιο του Portsmouth στην Μεγάλη Βρετανία, από όπου στη συνέχεια απέκτησα και μεταπτυχιακό με τίτλο Masters in Business Administration.

Έχω ασχοληθεί με product management σε διάφορες ελληνικές επιχειρήσεις και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιούμαι στον χώρο των πωλήσεων για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας παραγωγής υγειονομικού υλικού.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού και σήμερα με την ιδιότητα του αντιπρόεδρου του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Ν. Ψυχικού συνεχίζω να ασχολούμαι ενεργά με τα ζητήματα και τις ανάγκες των παιδιών στην σχολική τους καθημερινότητα.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που με οδήγησαν στην υποβολή υποψηφιότητας είναι η ενεργή και έμπρακτη συμμετοχή στα κοινά. Πιστεύω στις δυνατότητες του Δήμου μας για μεγαλύτερη πρόοδο και εξέλιξη προς όφελος των δημοτών, τόσο στον τομέα των υποδομών όσο και σε αυτό των υπηρεσιών. Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να “Συμμετέχω” , συμπράττοντας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαράλαμπο Μπονάτσο γιατί μας ενώνουν οι ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά αλλά και ταυτιζόμαστε στον τρόπο που οραματιζόμαστε το Δήμο μας.

Γιατί μαζί μπορούμε περισσότερα. Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις