Μικρά και ενημερωτικά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Της Όλγας Μενεμενόγλου

Περί περιφερειακών εκλογών

 

  • Ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επί τρεις εκλογικές αναμετρήσεις Γιάννης Καβαλάρης θέτει στις επερχόμενες εκλογές υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος. Η παράταξη που εκπροσωπεί το ΚΚΕ έχει το ίδιο όνομα και στις Περιφερειακές.

Ο κύριος Καβαλάρης, 13 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο μας, έδωσε στα Συμβούλια το προσωπικό του στίγμα. Μαχητικός, χωρίς ιδιαίτερες κομματικές παρωπίδες, πάντα διαβασμένος και ενημερωμένος για όλα τα θέματα. Οι τοποθετήσεις του καίριες με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες. Καλή επιτυχία Γιάννη! Το αξίζεις!

  • Ο Νίκος Κανελλάκης, επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο μας δεν θα θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη Νέα Αρχή του Γιώργου Πατούλη. Η υποψηφιότητα του κυρίου Κανελλάκη είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο τόσο στο προσωπικό του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στην εφημερίδα μας. Μετά την αλλαγή του υποψηφίου Περιφερειάρχη το πλάνο του Νίκου Κανελλάκη άλλαξε. Με την απόσυρση υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη, αποφάσισε να μην είναι και ο ίδιος υποψήφιος.

Μετά από 25 χρόνια ενεργούς παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ. Κανελλάκης δεν θα είναι υποψήφιος ούτε στις Δημοτικές Εκλογές.

  • Η Χριστίνα Φίλιππα, ερευνήτρια – συγγραφέας και δημοσιογράφος είναι υποψήφια με την παράταξη: “Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής”.

Η Χριστίνα είναι από την Φιλοθέη και έχει θέσει σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις υποψηφιότητα στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ως Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Φιλοθέης. Την πρώτη τετραετία του Καλλικρατικού Δήμου (2010-2014) είχε εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος.

Μαζί της κατεβαίνουν στην ίδια παράταξη η κυρία  Θαλειάννα Μπαλτά από Ψυχικό και ο νεαρός Πλάτων Στεφανόπουλος από Φιλοθέη.

Μια εναλλακτική λοιπόν πρόταση για τον γαλάζιο δήμο μας.

Πτώμα στον Πλάτωνα

Βρέθηκε το πτώμα ενός άστεγου στο εγκαταλειμμένο οικόπεδο του Πλάτωνα στον Φάρο, στο Νέο Ψυχικό. Ο άτυχος άντρας ήταν ο Κριστόφ, ένας άστεγος που πέρναγε τις ημέρες του και τα βράδια του ανάμεσα στην Πλατεία της Αγίας Σοφίας και το ερείπιο κτίσμα του άλλοτε παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου ΠΛΑΤΩΝΑ.

Το πτώμα εντόπισε ο κ. Γιώργος σε μια βόλτα με τον σκύλο του και ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Όπως μας είπε «δεν κατάλαβα μέσα στο σκοτάδι ότι ήταν άνθρωπος. Η πατερίτσα που βρισκόταν δίπλα του με έκανε να κοιτάξω καλύτερα και να καταλάβω από το σχήμα ότι πρόκειται για ανθρώπινη φιγούρα». Ο άτυχος άντρας ήταν πάνω από έξι ημέρες ήδη πεθαμένος. Η μυρωδιά ήταν έντονη σε όλη την γειτονιά μα κανείς δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία πιστεύοντας ότι ήταν από το κτήριο που είναι σε πλήρη εγκατάλειψη.

Ο κ. Γιώργος ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και το περιπολικό που πάρκαρε στην Σολωμού τράβηξε την περιέργεια γειτόνων και περαστικών.

Μάλιστα μια νεαρή κοπέλα ήρθε να διαμαρτυρηθεί φοβούμενη ότι διώχνουν τον φιλήσυχο Κριστόφ.

Στο εν λόγω κτήριο πριν από αρκετά χρόνια είχε «παιχτεί το ίδιο έργο» με έναν παππού. Βρέθηκε το πτώμα από την έντονη δυσοσμία.

Καλό ταξίδι Κριστόφ! Σε κάποιους από τους γείτονές σου θα λείψεις

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις