ΒΕΝΤΟΥΡΑ- ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πιστεύω στην δυναμική του Συνδυασμού «Προάστιο Πρότυπο» και στο Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη, που μας εμπνέει πρώτα σαν άνθρωπος για την δυναμική και το ήθος του αλλά και σαν αυτοδιοικητικός για όσα έχει προσφέρει στον Προάστιό μας και όσα ακόμα έχει σχεδιάσει για την δεύτερη τετραετία.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Γαλάνη είναι εγγύηση μιας 5ετούς ανάπτυξης του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Γι΄ αυτό με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρότασή του να συμμετάσχω κι εγώ και να συνεισφέρω με ιδέες και δράσεις ανάλογες με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Νομίζω άλλωστε ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με τον τόπο μου, που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω και αγαπώ.

Γεννήθηκα στο Νέο Ψυχικό, με καταγωγή Μ. Ασία (Αλάτσατα) από πατέρα και Κεφαλονιά από μητέρα. Έχω 2 κόρες, την Εβίτα (Νηπιαγωγό) και την Σουζάνα (Κοινωνιολογία & Δημόσιες Σχέσεις) που αποφοίτησαν από τα Σχολεία του Νέου Ψυχικού. Και όσο για μένα;  Τελείωσα την Σχολή Μαρούδα, σπούδασα Δημοσιογραφία και μιλάω πολύ καλά δύο γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζομαι από 18 χρονών, στην Bank of Chicago, στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στην Βουλή των Ελλήνων. Τώρα είμαι στέλεχος στον Οργανισμό Αντισεισμικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας.  Επί 12 χρόνια εκλεγμένο μέλος στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων του Νέου Ψυχικού και συγκεκριμένα πέρασα και από θέσεις ευθύνης όπως  ταμίας στο 1ο Δημοτικό, Πρόεδρος στο 2ο Γυμνάσιο και Πρόεδρος στο 2ο Λύκειο.

Επίσης Μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ν. Ψυχικού «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Συμμετέχω ενεργά σε κινήσεις αλληλεγγύης.

Ασχολούμαι με την Αυτοδιοίκηση Β΄Βαθμού τα τελευταία χρόνια και ήμουν Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» του Γ. Σγουρού, στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, το 2014 και το 2019.

Ζητώ την υποστήριξή σας στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις