Η μεγάλη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αθλητικά Δρώμενα 2023

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 19:30  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των αθλητικών προγραμμάτων του ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, τα γνωστά «Αθλητικά Δρώμενα».

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα Αθλητικά Δρώμενα αποτελούν μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση, που ξεκίνησε το 1991 στο Νέο Ψυχικό μαζί με τα μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής του τότε αυτόνομου Δήμου. Επί σειρά ετών, οι ομάδες του Νέου Ψυχικού κατέκτησαν διακρίσεις και γνώρισαν την δόξα, συμμετέχοντας σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Αθλητικές Συναντήσεις.

Οι γυμνάστριές μας Βιβή Κώτσου και Νίκη Πολίτη, προπόνησαν και εκγύμνασαν όλο τον χρόνο τα παιδιά των τμημάτων της ρυθμικής γυμναστικής και έρχονται την Παρασκευή να μας εντυπωσιάσουν, με άριστες χορογραφίες και εμφανίσεις προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα τμήματα απαρτίζονται από παιδιά ηλικίας από 5 ετών μέχρι και ενήλικες που αγάπησαν τον αθλητισμό και παραμένουν ενεργές.

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Βυθούλκα Σοφία καλεί όλους μας να συμμετέχουμε σε αυτήν την μεγάλη αθλητική γιορτή και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά και τις προπονήτριες για την φιλότιμη προσπάθεια τους καθ’ όλη την χρονιά.  «Το πρόγραμμα της Ρυθμικής παρακολουθούν 190 αθλούμενες και απαρτίζεται από 16 τμήματα. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι εκπληκτικό και είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα τόσο υψηλό επίπεδο άθλησης στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Θα είμαι πάντα δίπλα τους στηρίζοντας την προσπάθειά τους».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις