Ζω και τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ διοργανώνουν μια συναυλία την Παρασκευή στις 23 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, στο Νέο Ψυχικό τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με τίτλο:

Ζω και τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι

Στην συναυλία συμμετέχουν:

  • Η νεανική μπάντα του ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ που θα συνοδεύει την Γιώτα Νέγκα και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο
  • Το συγκρότημα «Ιπτάμενοι δίσκοι» μαθητών και αποφοίτων του Λυκείου Νέου Ψυχικού με τους Αυλωνίτη Κυριάκο, Ιωάννα Βαργιάμη, Έρση Λεοντοπούλου και σόλο η Δέσποινα Τσούτση.
  • Το συγκρότημα «Αναντάμ Παπαπαντάμ» με τους Κατερίνα Τάνιου, Παύλο Αβραμέα, Μελίνα Μπαρτσιώτα και Μαριάννα Αργυράτου. Μαθητές της Γ΄Λυκείου από το Λύκειο Νέου Ψυχικού και το Αρσάκειο.
  • Το συγκρότημα «spiritulists» από το Γυμνάσιο Ψυχικού με τους Γιάννη Ζωγράφο, Αντώνη Τόμπλερ, Δημήτρης Νικόπουλος, Ελπίδα Κόβρα, Μάγια Δημητρίου και Δανάη Παπαλάμπρη.
  • Solo τραγούδι η Αγγελική Κανελλοπούλου, φοιτήτρια σήμερα Παντείου που συμμετέχει με δύο γαλλικά τραγούδια σημειολογικά προς την Ημέρα.
  • Η 15μελής Παιδική Χορωδία του ΜΕΟ με μαθητές δημοτικού από τα σχολεία του Νέου Ψυχικού που θα έχει και τον ρόλο της μουσικής ένωσης μεταξύ των παραπάνω συγκροτημάτων. Την μουσική, τις επιλογές των τραγουδιών έχει επιμεληθεί η Καθηγήτρια μουσικής και πιάνου Βασιλική Τσιμπούκη.

Τον συντονισμό, την διοργάνωση ανέλαβε η εταιρεία FUNCOMM Agency,  των Χάρη Χαμαλίδη και Δημήτρη Δρεπανόπουλου.

Για την συναυλία έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον χορηγίας επικοινωνίας πολλά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα διαθέτει Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης που πραγματοποιεί βραχύχρονες παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών, μετά από πρόσκληση φορέων της τοπικής κοινωνίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις