«Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κατασκήνωση στο Νέο Ψυχικό και στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, με τον τίτλο «Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 6 μέχρι 12 ετών και έχει σαν σκοπό να συμπαρασταθεί ουσιαστικά και να βοηθήσει την εργαζόμενη οικογένεια.

Η δράση αφορά σε δύο πενθήμερα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 19 έως και τις 30 Ιουνίου, με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, πλούσιο πρόγραμμα και πλήρη απασχόληση των παιδιών, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Ο τόπος διεξαγωγής θα είναι οι αίθουσες και ο περιβάλλον χώρος του Ιερού Ναού  Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού (Χρυσοστόμου Σμύρνης 22).

Υλοποιείται από Στελέχη του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας και περιλαμβάνει δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, αθλητισμό, λατρευτικές ευκαιρίες, σύντομη κατηχητική συνάντηση, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ρομποτική, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, δωρεάν δεκατιανό, ελεύθερο παιχνίδι, ζωγραφική, προβολές, μουσική και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Τρίτη 6 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προβλέπεται συμβολική οικονομική συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2130184419 και 2130184431. Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά στο τηλέφωνο 2130184436.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις