Εξασκούμε τον νου μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Νοητική Εξάσκηση»

Μια χορηγία από την εταιρεία Maggioli εξασφάλισε ο ΟΚΑΠΑ για την Λέσχη Φιλίας του Δήμου μας με θέμα «Νοητική Εξάσκηση».

Η πρώτη συνάντηση των γκρουπ έγινε την Παρασκευή 5 Μαϊου με την υπεύθυνη του Προγράμματος, την ψυχολόγο Κλεοπάτρα Αθανασιάδου, συνεργάτη της εταιρείας να παρουσιάζει τη διαδικτυακή πλατφόρμα ELIGENCE/EXERCISE INTELLIGENCE και πως λειτουργεί ως ένα «γυμναστήριο μνήμης».

Μία σύγχρονη, διαφορετική προσέγγιση, που έχει σαν στόχο την ενεργοποίηση των νοητικών μας δεξιοτήτων, με παιχνίδια σχεδιασμένα από ειδικούς επιστήμονες.

Η Πρόεδρος κυρία Σοφία Βυθούλκα μας εξηγεί ότι πρόκειται για μια διαφορετική επιστημονική προσέγγιση εξάσκησης των γνωστικών δεξιοτήτων. Στην πλατφόρμα eligence.eu/portal μπορείτε να βρείτε άσκηση με περισσότερα από 30 παιχνίδια και δραστηριότητες, σχεδιασμένες από ειδικούς νευροψυχολόγους. Οι συναντήσεις διάρκειας μιας ώρας, θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα στη Λέσχη Φιλίας και σε group. Με τη συμμετοχή σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα και από το σπίτι σας, μόνοι ή μαζί με την οικογένεια σας.

Οι συναντήσεις διάρκειας μιας ώρας, θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα στη Λέσχη Φιλίας και σε group. Με τη συμμετοχή σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα και από το σπίτι σας, μόνοι ή μαζί με την οικογένεια σας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις