Ανακαινίζεται η αίθουσα εκδηλώσεων στο Λύκειο Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η υλοποίηση του έργου από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Η μεγαλύτερη αίθουσα που διαθέτει σήμερα ο Δήμος για εκδηλώσεις ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου, με την χωρητικότητά της να αυξάνεται σημαντικά. Η ανακαίνιση, πέρα από την εξυπηρέτηση των αναγκών του ίδιου του Λυκείου, έρχεται να δώσει λύση και γενικότερα στο πρόβλημα του Δήμου, που μέχρι σήμερα δεν διέθετε αίθουσα χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων. Ο συγκεκριμένος χώρος πληροί τις προδιαγραφές φιλοξενίας εκδηλώσεων μεγαλύτερης κλίμακας, καθώς μόνον η σκηνή καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 45 τ.μ. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Να θυμίσουμε ότι η ανακαίνιση της αίθουσας συμπεριλαμβανόταν στα έργα αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων. Ενώ αρχικώς είχε προβλεφθεί η υλοποίηση του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τελικώς το ανέλαβε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα και ήδη έχουν γίνει οι ακόλουθες εργασίες: καθαρισμός του χώρου από τα άχρηστα αντικείμενα και τα απορρίμματα -2 κάδοι έχουν γεμίσει και πάμε για περισσότερους, αντικατάσταση δαπέδου και «πλάτης» της σκηνής, χρωματισμός τοίχων και σκηνής, παραγγελία νέου δαπέδου της αίθουσας (αναμένεται στο τέλος του μήνα), αλλαγή όλων των ηλεκτρολογικών, τοποθέτηση πινάκων με ασφάλειες και ρελέ διαφυγής, προετοιμασία τοποθέτησης συστήματος συναγερμού που πρόκειται να συνδεθεί με Κέντρο Ελέγχου.

Μία εβδομάδα μετά, το σκηνικό έχει αρχίζει να αλλάζει

Έπονται η εύρεση προμηθευτή για τον εξοπλισμό φωτισμού και ήχου, η αντικατάσταση των κουφωμάτων και της πόρτας της εισόδου, η τοποθέτηση σιδεριών, η αντικατάσταση και η επισκευή των θερμαντικών σωμάτων κατά περίπτωση και, ως τελευταία πινελιά διακόσμησης, η αντικατάσταση των κουρτινών.

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κύριος Σωκράτης Χαμαλίδης, στόχος του είναι το έργο να είναι έτοιμο με την καινούργια χρονιά!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις