Εκλογές στον σύνδεσμο των 21 ΟΤΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πρόεδρος ο Αλέξης Μαυραγάνης

Τον Δήμο μας εκπροσωπεί ο Γιάννης Δελακουρίδης

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ), στο Δημαρχείο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Αλέξης Μαυραγάνης αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η κυρία Φανή Λέκκα Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου, ενώ την Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζουν οι:

Γιάννης Λαζαρίδης (Δήμος Νέας Ιωνίας), Γιάννης Δελακουρίδης (Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού), Μαριάννα Ζούρου (Δήμος Ηρακλείου Αττικής), Σταύρος Ζαπάντης (Δήμος Κηφισιάς)

Αναπληρωματικά Μέλη Ε.Ε. εκλέχτηκαν η κυρία Χρυσούλα Παρίση από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και ο κύριος Ιωάννης Λαδόπουλος από τον Δήμο Χαλανδρίου.

Ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) έχει την έδρα του στο Ψυχικό και συμμετέχουν 16 Δήμοι της βορειοανατολικής Αθήνας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις