ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΗ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Προς την εφημερίδα «Τοπικά Νέα»

26/2/2024

Αγαπητοί φίλοι, όλοι εσείς που ασχολείστε με τα κοινά του Δήμου μας, επαγγελματικά, εθελοντικά ή από ενδιαφέρον γι’ αυτά, όλοι συμφωνούμε σε κάτι. Η ζωή μας, τα τελευταία χρόνια, υποβαθμίστηκε αισθητά.

Covid, ακρίβεια, κλπ, κλπ, μας απομάκρυναν από πολλά ενδιαφέροντα. Η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός και προπαντός η απομάκρυνσή μας από φίλους ακόμα κι από συγγενείς, μας οδήγησαν σε κατήφεια και όχι μόνο!

Σήμερα, τα πράγματα βελτιώνονται σιγά-σιγά κι εμείς ψάχνουμε για διέξοδο, εντός κι εκτός του Δήμου μας.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο συνάντησης των κατοίκων των προαστίων μας που, επί χρόνια μας έδινε υψηλής ποιότητας επιλογές σιώπησε…

Αναμφισβήτητα το Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό, με διεύθυνση του κυρίου Χρήστου Σούπου, επί 26-27 χρόνια ήταν, για όλους, μια πηγή γνώσης και Πολιτισμού και ψυχαγωγίας υψηλής αισθητικής.

Το εύχρηστο έντυπο «Εν Δήμω» που διενέμετο σε όλες τις κατοικίες, μας ενημέρωνε για τις εκδηλώσεις όλων των φορέων και όχι μόνο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο κ. Σούπος θα πρέπει άμεσα να επανέλθει στη θέση του γιατί δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε πολυτέλεια για (άλλους) πειραματισμούς.

Δεν είναι, μόνο, δική μου άποψη αυτή, είναι όλων όσοι στερήθηκαν τον Πολιτισμό στο χώρο μας για κάποια χρόνια.

Κύριε Δήμαρχε, σας ευχόμαστε να επιτύχετε στο έργο σας, γι’ αυτό ακούστε, παρακαλώ, τη φωνή μας.

Θα είναι μια πολύτιμη βοήθεια.

Λέλα Παπαδημητριάδου

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις