Προσκοπική πίτα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι πρόσκοποι της Φιλοθέης έκοψαν την πίτα τους την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο Λύκειο της Φιλοθέης. Παιδιά, έφηβοι, νέοι με φίλους και γονείς κατέκλυσαν κυριολεκτικά την αίθουσα των εκδηλώσεων του Λυκείου.

Μια εκπληκτική εκδήλωση που την τίμησαν επιπλέον ο Δήμαρχος Μπάμπης Μπονάτσος, αντιδήμαρχοι, πρώην και νυν Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Ενορίας της Αγίας Φιλοθέης, παλιοί πρόσκοποι του συστήματος, οι Οδηγοί Φιλοθέης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου.

Η χρονιά που πέρασε, το 2023 καταγράφηκε μέσα από ένα θεατρικό θα λέγαμε δρώμενο. Οι νέοι της Αγέλης αναπαρέστησαν τα συμβούλια όλης της χρονιάς αλλάζοντας μετά από κάθε «συμβούλιο» την σκηνή με βίντεο και φωτογραφίες από όλες τις δράσεις τους και μέσα σε λίγη μόνο ώρα μας έκαναν μέλη τους. Ταξιδέψαμε μαζί τους, προσπαθήσαμε να βρούμε κατασκήνωση μοιραστήκαμε τις εμπειρίες τους.

Συγχαρητήρια και από εμάς σε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και στην κυρία Αντιγόνη Τσουκαλά αρχηγό του συστήματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις