Πόσο ασφαλείς είναι οι πεζοί στους δρόμους του Νέου Ψυχικού;

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει το Νέο Ψυχικό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και βιωματικά, με μάλλον οδυνηρό τρόπο, η δημοσιογράφος της εφημερίδας μας Λυδία Λέκκα, η οποία είχε δύο ατυχήματα (μικρά ευτυχώς) σε διάστημα πέντε ημερών.

Το πρώτο ήταν την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Αγίας Σοφίας, όπου υπάρχει ένα παγκάκι για να ξαποσταίνουν οι πεζοί. Πήγε η Λυδία να καθίσει για να ψάξει κάτι στην τσάντα της, αλλά καθώς το μπροστινό ξύλο στο κάθισμα προφανώς δεν ήταν καρφωμένο στη βάση, το παγκάκι μεταμορφώθηκε σε τραμπάλα. Ευτυχώς που η συνεργάτιδά μας είναι “fit” και πρόλαβε να αντιδράσει και να αποφύγει το χτύπημα. Κι επειδή το χιούμορ δεν της λείπει, μονολόγησε “αυτό έπεσε”, μάζεψε τα υπάρχοντά της που είχαν σκορπίσει και έφυγε γελώντας.

Το δεύτερο ατύχημα ήταν όμως λίγο πιο σοβαρό. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, περί τις 6μμ (όταν είχε δηλαδή ήδη σκοτεινιάσει), περπατώντας στην οδό Κωστή Παλαμά, από την οδό Τερτσέτη προς την πλατεία Ελευθερίας, είπε να ανέβει στο αριστερό πεζοδρόμιο καθώς στον δρόμο υπήρχε κίνηση. Στο πεζοδρόμιο όμως, οι ρίζες των δέντρων έχουν σηκώσει τις πλάκες και η συνεργάτιδά μας γλίστρησε και προσγειώθηκε ανώμαλα στο οδόστρωμα, μεταξύ δύο παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα της πτώσης, ήταν μώλωπες στο αριστερό γόνατο και τον μηρό, αλλά και μία κάκωση συνδέσμων με διάστρεμμα στον αριστερό καρπό, όπως διαπίστωσε την επόμενη ημέρα, όταν πια ο συνεχής πόνος στο χέρι την οδήγησε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ιδιωτικής κλινικής.

Η Λυδία μας στάθηκε τυχερή, καθώς δεν χτύπησε το πρόσωπο ή το κεφάλι της, δεν έπαθε κάποιο κάταγμα και τη γλίτωσε φτηνά, με έναν ελαστικό επίδεσμο και αγωγή μίας εβδομάδας με αντιφλεγμονώδη. Και μη χειρότερα λοιπόν και περαστικά της!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top–nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις