Πάμε Θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Αμπιγιέρ

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού (ΜΕΟ) σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, να συμμετέχετε στην παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, ενός από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Λίγα λόγια για την πλοκή του έργου: Στη σκιά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πίσω από τις ιστορίες των παρασκηνίων ενός ετοιμόρροπου θεάτρου της αγγλικής επαρχίας, η ακλόνητη σχέση ενός μεγάλου ηθοποιού (Σερ) με τον αμπιγιέρ του (Νόρμαν) και των υπόλοιπων μελών του θιάσου, δημιουργούν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε εξουσιαστή και εξουσιαζόμενο. Ο αιώνιος φόβος της μοναξιάς, η ανάγκη μας για αφοσίωση, πίστη και αυταπάρνηση στον άλλον, δημιουργούν μοιραία σχέσεις αλληλεξάρτησης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Δάφνη Λιανάκη, Απόστολος Πελεκάνος, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Άγγελος Νεράντζης, Γιώργος Γιατζιτζάκη, Ορφέας Τσαρέκας.

Η αναχώρηση θα γίνει από τον ΜΕΟ (25ης Μαρτίου 19) στις 17:30 (η παράσταση ξεκινάει στις 18:30 και έχει διάρκεια 1 ώρα και 40 λεπτά) και το κόστος κατ’ άτομο είναι 25€ (περιλαμβάνεται το εισιτήριο θεάτρου και η μετακίνηση με πούλμαν).

Για κρατήσεις θέσεων και καταβολή του ποσού, επικοινωνήστε στο: meoneopsychiko@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 2106714603, Δευτέρα με Παρασκευή (5μμ-9μμ), ή με την υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων κ. Ντενίζ Βέρδη στο τηλέφωνο: 6946671030

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις