Θεατρική παράσταση «Η κόμισσα της φάμπρικας»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από τον Σύλλογο «ΘΕΑΣΙΣ»

Την ξεκαρδιστική κωμωδία του 1969 σε σενάριο Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη με τίτλο «Η κόμισσα της φάμπρικας» θα αναβιώσει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού-Θεατρικού Συλλόγου Φιλοθέης-Ψυχικού «ΘΕΑΣΙΣ».

Η παρέα της «ΘΕΑΣΙΣ» σας καλεί να παρακολουθήσετε αυτό το ελληνικό, μεταπολεμικό και ξεκαρδιστικό έργο, στην Αίθουσα Θεάτρου του Α’ Λυκείου Νέου Ψυχικού, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα προσέλευσης  19:30, με στόχο να σας μεταδώσει χαρά και κέφι για άλλη μια χρονιά.

Μια παράσταση υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μάκη Αρβανιτάκη, με τη μουσική επιμέλεια του Νίκου Μενεμενόγλου, με σκηνικά και κοστούμια που δημιούργησαν οι ίδιοι οι συντελεστές του έργου και με πρωταγωνιστές, κατ’ αλφαβητική σειρά τους: Κωνσταντίνα Γαβρήλου, Γαβριέλλα Δρούγα, Αγγελική Ζαννή, Καλλιόπη Καραγιάννη, Στέργιος Λεόπουλος, Νίκος Μενεμενόγλου, Μαριλένα Μουρίκη, Μίτση Παλαιολόγου, Γεωργία Παλυβού-Κιάπα, Καρίνα Παναγιωτίδη, Σωτήρης Παπαχρόνης, Νότης Πλάκας, Αναστασία Τιμοθέου.

Το έργο διαδραματίζεται σε μια μεγάλη αυλή κατοικούν τρία εξαδέλφια που έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο. Ο πρώτος είναι αστυφύλακας, ο δεύτερος κομμουνιστής και μόνιμα άνεργος, και ο τρίτος είναι ένας σεσημασμένος ψιλοαπατεώνας. Μια μέρα, ο αστυφύλακας συλλαμβάνει μια όμορφη κοπέλα, την Έφη επειδή είχε μπει κρυφά στο σπίτι του εραστή της αδελφής της, για να κλέψει κάποια ερωτικά γράμματα … τα υπόλοιπα επί σκηνής.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις