ΚΥΒΕΛΗ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Ζω στη Φιλοθέη και συμμετέχω στις δράσεις των Ενεργών Πολιτών εδώ και δέκα χρόνια, ενώ ήμουν υποψήφια κοινοτική σύμβουλος για τη Φιλοθέη στις δημοτικές εκλογές το 2014, στον συνδυασμό με επικεφαλής τη Νάντια Σουμπασάκη.   Είμαι  μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Φιλοθέης και ασχολήθηκα ενεργά με την προσφυγή στο ΣτΕ για τη μείωση της τιμής της Δ΄ Ζώνης.

Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο (Pierce). Σπούδασα  Νεοελληνική Φιλολογία στην Αθήνα και Ζωγραφική στο Λονδίνο.  Ασχολούμαι επαγγελματικά με τα εικαστικά, ενώ έχω εργαστεί ως επιμελήτρια ύλης  και εικονογράφος στον περιοδικό τύπο και το Μέγαρο Μουσικής.

Με την υποψηφιότητά μου δίνω προτεραιότητα στα θέματα περιβάλλοντος και πρασίνου: στην ανάπλαση των παράδρομων της λεωφόρου Κηφισίας (οδός Στρέιτ) αλλά και της “ξεχασμένης” από τον Δήμο  Καποδιστρίου. Στην  εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης και στις τρεις κοινότητες.. Τις μαζικές φυτεύσεις, μαζί με τις μελετημένες επισκευές πεζοδρομίων. Την ανάδειξη της  ομορφιάς των λατομείων Ψυχικού και τη φροντίδα της χλωρίδας του Ποδονίφτη. Το άνοιγμα επιτέλους των σιντριβανιών. Νερό και πράσινο ας γίνουν η άμυνά μας στη ρύπανση και  τον θόρυβο που καθημερινά μας επιβαρύνουν!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις