“Κοιτάζω τον δημότη στα μάτια, με ειλικρίνεια και σεβασμό “

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΥΤΑ-ΑΜΙΡΑΛΗ

Γεννήθηκα στο Νόισταντ Γερμανίας με καταγωγή από Ελάτη Άρτας. Ως γνήσια Ηπειρώτισσα έχω μάθει να μάχομαι στη ζωή, να προσπαθώ να πετυχαίνω τους στόχους μου και να αντιμετωπίζω ακόμα και τις δυσκολίες της ζωής με χαμόγελο. Πολλές φορές νιώθω την ανάγκη να βοηθήσω όποιον μου ζητήσει τη βοήθειά μου, ανεξαρτήτως καταγωγής και οικονομικής επιφάνειας, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε ΟΛΟΙ άνθρωποι.

Διετέλεσα Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού από τον Δεκέμβριο 2022 έως τον Απρίλιο 2023. Σήμερα είμαι Κοινοτική Σύμβουλος και μητέρα δυο παιδιών 21 και 18 ετών. Εργάζομαι ως νοσηλεύτρια τα τελευταία 17 έτη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, ενώ εργάστηκα επί 17 έτη ως διοικητικός υπάλληλος σε μεγάλο ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου αφιερώνω χρόνο στα κοινά και στην προσωπική μου εξέλιξη. Σήμερα βρίσκομαι στο 3ο έτος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό», ενώ παράλληλα παρακολουθώ σεμινάρια ρητορικής σε Αγγλόφωνο Όμιλο. Επίσης είμαι μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας στο Νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι, δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους μου, καταγράφοντας καθημερινά τα όποια προβλήματα προκύπτουν στο χώρο εργασίας τους, αλλά και τις συνθήκες στις οποίες εργάζονται.

Εθελόντρια σε φιλοζωικές εταιρείες, συμμετέχω σε διάφορες δράσεις τους «αγκαλιάζοντας» και φροντίζοντας τους τετράποδους φίλους μας. Επίσης επί 4 έτη υπήρξα Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού, πάντα δίπλα στα παιδιά, στις ανησυχίες τους και στις χαρές τους. Η αγάπη μου όμως για την μουσική με έσπρωξε να συμμετέχω και σε τοπική χορωδία ρεμπέτικου τραγουδιού, ενώνοντας έτσι ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών με κοινό σημείο την αγάπη τους για τη μουσική, την έκφραση και την αγάπη για τον κόσμο.

Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές;

  • Γιατί σέβομαι τον δημότη
  • Γιατί θέλω και μπορώ να τον “ακούσω”
  • Γιατί δεν θέλω κατεστραμμένα πεζοδρόμια
  • Γιατί θέλω καθαρό το Προάστιο στο οποίο ζω και περπατώ καθημερινά
  • Γιατί θέλω σωστό σύστημα αυτόματης άρδευσης σε όλο τον Δήμο με σεβασμό στο πράσινο
  • Γιατί θέλω 24ωρη φύλαξη σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας
  • Γιατί ως εθελόντρια σε φιλοζωικές εταιρείες, σκοπός μου είναι η δημιουργία χώρου ψυχαγωγίας σκύλων ( μικρών και μεγάλων) και δυνατότητα στείρωσης όλων των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας με πρόγραμμα εθελοντών κτηνιάτρων.

Γιατί λοιπόν στο “συμμετέχω” ;

Γιατί το “συμμετέχω ” έχει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης. Επενδύει στη συνεργασία και στη συλλογική δουλειά και γιατί μαζί ….μπορούμε περισσότερα! Γιατί μαζί …μπορούμε καλύτερα!!

Γιατί με τον Μπάμπη Μπονάτσο;

Γιατί ξέρει και δέχεται την κριτική (όπως πολλές φορές λέει και ο ίδιος). Είναι αληθινός, συζητήσιμος, ξέρει να ζητάει συγγνώμη και να παραδέχεται το λάθος του. Σέβεται τον εργαζόμενο είτε είναι σε γραφείο είτε καθαρίζει τον πεζόδρομο του Δήμου. Είναι ένας άνθρωπος που “ακούει”, συμβουλεύει και βοηθάει “βουβά” όποιον του ζητήσει βοήθεια. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας. Αγαπάει τον τόπο του όπως και εσείς και εγώ. Ξέρει να διοικεί και ξέρει να αναπτύσσει και να παίρνει τα ρίσκα του. Σε κερδίζει με το χαμόγελο του και τα “καθαρά” του  μάτια. Και όπως λέει και ο ίδιος, “δεν ασχολήθηκε με τον Δήμο ούτε για να πλουτίσει, ούτε γιατί είχε ανάγκη από χρήματα, αλλά γιατί αγαπάει τον τόπο του, τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού”.

Με μεράκι λοιπόν και αγάπη θα προχωρήσουμε για έναν Δήμο που του αξίζουν τα καλύτερα!

Η 8η Οκτωβρίου είναι ημέρα σωστής απόφασης για το μέλλον του Δήμου μας!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις