ΠΑΛΤΖΟΓΛΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Ψυχικό από το 1983. Έχω ολοκληρώσει τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Διεθνών Σχέσεων στη Γερμανία. Εργάζομαι σε διοικητική θέση στον χώρο της προσχολικής αγωγής. Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Κρίκα και έχω τη Μειριάννα και τον Νικόλα.

Οι σπουδές μου, η θέση ευθύνης μου, η καθημερινή επαφή με οικογένειες του τόπου μου, η οικογένειά μου και η πίστη στις δυνατότητές μου για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας όλων, με έχουν οδηγήσει, χρόνια τώρα, στην ενεργή συμμετοχή στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ήδη από το 2014 μέχρι και το 2019, κατείχα τη θέση της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ψυχικού και ήμουν ενεργό μέλος στην Επιτροπή Νεότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πενταετίας, συντόνισα κοινωφελείς δράσεις και εκδηλώσεις. Από το 2010 μέχρι και το 2014, διετέλεσα Τοπική Σύμβουλος Ψυχικού και υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. Μέχρι το 2019 κατείχα τη θέση της αντιπροέδρου της Επιτροπής Εθελοντισμού. Το τρέχον χρονικό διάστημα ανήκω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού (Α.Ε.Ψ.) και κατέχω καίρια θέση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού με ευθύνη τη διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου.

Κατά τη δεκαετή συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μας υπήρξα αποδέκτης και γνώστης όλων των θεμάτων που απασχόλησαν τους δημότες μας. Μοιράστηκα μαζί τους προβληματισμούς, ανταλλάξαμε ιδέες, προγραμματίσαμε και δράσαμε για το αύριο όπως το ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.

Για τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, για το μέρος που αγαπώ να ζω και να δραστηριοποιούμαι, για το μέρος όπου με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, δηλώνω πως είμαι δίπλα σας, παρούσα και έτοιμη να υπερασπιστώ από την επόμενη ημέρα των εκλογών τις ανάγκες των δημοτών και της πόλης μας.

«Συμμετέχω» γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ να ΖΟΥΜΕ σε έναν Δήμο:

  • που νοιάζεται για το πράσινο και το περιβάλλον.
  • που φροντίζει και σέβεται τις ανάγκες του κάθε Δημότη, προσφέροντας παροχές και υπηρεσίες ισότιμα και στις τρεις κοινότητες του Δήμου μας.
  • που επενδύει στον πολιτισμό, στην παιδεία, στην καλλιέργεια του σεβασμού απέναντι στα ζώα, καθώς και στη σπουδαιότητα της αξίας του εθελοντισμού.
  • που οι γυναίκες-μητέρες-εργαζόμενες έχουν ενεργό δράση και χρέος να διεκδικούνε.

«Συμμετέχω» γιατί όλοι μας αξίζουμε το καλύτερο.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις