Ο Βύρων Σαμαρόπουλος μετέχει στις εκλογές με το «συμμετέχω»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

O Βύρωνας Σαμαρόπουλος είναι ο πιο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος από το  Ψυχικό.

Πεζός ή με το μηχανάκι «όργωνε» το Ψυχικό και εν συνεχεία τον Καλλικρατικό Δήμο και έθετε καθημερινά εαυτόν στην εξυπηρέτηση του πολίτη και στα τρία προάστια. Η δουλειά του χαρακτηρίζεται από την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη στα απλά και καθημερινά που έχουν φτάσει σήμερα να θεωρούνται δύσκολα και άλυτα.

Στα πολλά χρόνια της θητείας του στα δημοτικά πράγματα – πιθανόν να είναι και  ο παλαιότερος και αδιαλείπτως εκλεγόμενος Δημοτικός Σύμβουλος της χώρας- είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του  Αγώνα Δρόμου Ψυχικού 45 χρόνια πριν στον πρώην Δήμο Ψυχικού ο οποίος έχει γίνει θεσμός. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο όρος Ανακύκλωση πρωτοακούστηκε στο Ψυχικό από τον Βύρωνα Σαμαρόπουλο στις αρχές του 1980, όταν ήταν ακόμα νεαρός Δημοτικός Σύμβουλος. Μοίραζε ο ίδιος επιστολές στα σπίτια του Ψυχικού, στις οποίες εξηγούσε την αδήριτη ανάγκη για  ανακύκλωση τόσο για την Οικονομία όσο και για  το Περιβάλλον.

Έκτοτε, έχει υπηρετήσει τον Δήμο από πολλές  θέσεις:  Πρόεδρος ΔΣ, Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Πρώτος πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Ψυχικού και πολλές άλλες.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις