Δύο δυνατοί Αυτοδιοικητικοί ενισχύουν το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλάνη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κατερίνα Πετρίτση Μουράντ και Γεράσιμος Μαζαράκης

Η Κατερίνα Πετρίτση Μουράντ είναι από τα παλαιότερα και εμπειρότερα αυτοδιοικητικά στελέχη που διαθέτει ο Δήμος μας, γνωστή για την έντονη αυτοδιοικητική της δράση από το 1998.

Έκτοτε εκλέγεται συνεχώς δημοτική σύμβουλος, παλαιότερα στον Δήμο Φιλοθέης και από το 2011 στον ενιαίο πλέον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού. Μάλιστα στις εκλογές και του 2014 αλλά του 2019 ξεπέρασε τους 1000 σταυρούς στην προτίμηση των δημοτών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος: Φιλοθέης, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικής Προστασίας- Πολιτισμού- Υγείας, καθώς και Υγείας- Παιδείας και Αθλητισμού.

Έχει αφήσει το αποτύπωμά της με πολύ επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και έχει ξεχωρίσει για το ήθος, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά της με ό,τι έχει ασχοληθεί στον Δήμο μας.

Έχει σπουδάσει Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έχει μετεκπαιδευτεί στη διοίκηση επιχειρήσεων στις Βρυξέλλες.

Η παρουσία της στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλάνη αποτελεί μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για το νικηφόρο αγώνα της παράταξης.

O Γεράσιμος Μαζαράκης, είναι ένας γνωστός αυτοδιοικητικός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1998, δίνοντας το παρόν σε όλα τα μέτωπα και τις προσπάθειες για την προστασία της ποιότητας ζωής και της φυσιογνωμίας του Δήμου.

Επανεξελέγην δημοτικός σύμβουλος το 2010 και μέχρι και σήμερα υπηρέτησε τον Δήμο μας από διάφορες θέσεις ευθύνης και συγκεκριμένα: διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης και αναπληρωτής Δημάρχου από το 2012 μέχρι τo 2014, Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) από το 2014 μέχρι το 2017και εξαρχής μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης-Ψυχικού, καθώς και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος αρμόδιος για την διενέργεια των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου 2019.

Είναι δικηγόρος Αθηνών και πατέρας μιας κόρης.

Με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλάνη διασφαλίζεται η πορεία νίκης προς τις εκλογές.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις