Φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ανακαίνιση Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού

Η ετήσια εκδήλωση της Ρυθμικής Γυμναστικής ήταν αρκετή για να διαλύσει την μαγεία της εν χορδαίς και οργάνοις ανακοινωθείσης ανακαίνισης του  Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Και μπορεί τα αυτιά μας να άκουγαν τον Δημήτρη Γαλάνη να μιλά για μία πλήρη ανακαίνιση, τα μάτια μας όμως διαπίστωναν την πραγματικότητα: η πλήρης ανακαίνιση αφορούσε μόνο το ταρτάν (δάπεδο) του ενός από τους δύο χώρους μπάσκετ και είχε ήδη τρύπες από τις καρέκλες που τοποθετήθηκαν πάνω σε αυτό, ενώ σε αρκετά σημεία είχαν αρχίσει να ξεκολλούν και να αποσπώνται κομμάτια.

Κι επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, παραθέτουμε τις σχετικές φωτογραφίες, τραβηγμένες την επόμενη μέρα της εκδήλωσης, για του λόγου το αληθές. Η εικονική πραγματικότητα που επιχείρησε να δημιουργήσει ο Δήμαρχος, διαψεύστηκε την πρώτη κιόλας μέρα που χρησιμοποιήθηκε ο χώρος, ο οποίος είχε παραμείνει κλειστός για να προφυλαχθεί, υποτίθεται, το έργο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Τα ερωτηματικά είναι αμείλικτα: Πρόκειται περί κακοτεχνίας; Πρόκειται περί υλικού που δεν ενδείκνυται για τις χρήσεις στον συγκεκριμένο χώρο, που καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου χρησιμοποιείται και για εκδηλώσεις; Ή μήπως πρόκειται απλά για άλλο ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του Δημήτρη Γαλάνη, που όμως τελικά έσκασε επάνω του;

Ένα ακόμα πετυχημένο «έργο» για τον απολογισμό του, που λίγοι χειροκρότησαν και θαύμασαν αναμεταξύ τους. Ένα έργο για το οποίο σπαταλήθηκαν τα λεφτά των φορολογουμένων, για να εξυπηρετηθούν οι επικοινωνιακές ανάγκες του φαίνεσθαι και του φωτογραφίζεσθαι.

Τι να περιμένει όμως κανείς από μία Διοίκηση, που τους Πολιτικούς Μηχανικούς του Πολυτεχνείου τους έχει τοποθετήσει υπεύθυνους σε τομείς άσχετους με το αντικείμενο και την επιστημοσύνη τους, ενώ δεν έχει φροντίσει να προσλάβει ούτε καν τον Τεχνικό Σύμβουλο που δικαιούται!

Χάραλαμπος Μπονάτσος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “συμμετέχω”

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις