Ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με το ΜΕΟ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού (ΜΕΟ) διοργανώνει μια ξενάγηση  στην Αρχαία Αγορά και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν.

Η ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά μας ταξιδεύει στην ιστορία της πόλης μας. Ανάμεσα στους λόφους του Αρείου Πάγου και του Αγοραίου Κολωνού, ξετυλίγεται το νήμα της αφήγησης της Αθηναϊκής ιστορίας από τη Νεολιθική εποχή μέχρι την αυγή της δημοκρατίας. Πέρσες, Ρωμαίοι, Ερούλοι πέρασαν και κατέστρεψαν, όμως η Αγορά κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να αναδύεται και να σκορπίζει το φως της.

Όπως λέει στο κάλεσμά του ο Όμιλος: «φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, πάρτε μαζί σας καπέλο, νερό και την καλή σας διάθεση και ακολουθήστε μας σε αυτήν την υπέροχη βόλτα, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας! Μαζί μας, για δύο ώρες περίπου, θα έχουμε εξειδικευμένο διπλωματούχο ξεναγό με την αξιοπιστία της Action Plus».

Η αναχώρηση θα γίνει από το ΜΕΟ στις 10:30 το πρωί.

Η τιμή κατ’ άτομο διαμορφώνεται στα 15€ και περιλαμβάνει την μετακίνηση με πούλμαν και την ξενάγηση. Επιπλέον χρέωση υπάρχει για το εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο (ολόκληρο 10€, μειωμένο 5€)

Το σύνολο των 25€ (ή των 20€) πρέπει να καταβληθεί στα γραφεία του Ομίλου μέχρι 31 Μαΐου.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο mail: meoneopsychiko@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 2106714603, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5:00μμ με 9:00μμ, ή με την κ. Σοφία Μαστρογιωργάκη στο τηλέφωνο: 6972266417.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις