Από το Μεταφορών στο Πολιτισμού ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Περιφέρεια, στον Βόρειο Τομέα ανέλαβε ο μέχρι χτες Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος.

 

 

Το έργο του μεγάλο στο Μεταφορών καθώς η ομάδα του Αντιπεριφερειάρχη και ο ίδιος συνέβαλαν καθοριστικά στην μεγάλη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας. Το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης και η ηλεκτρονική αντικατάσταση και ανανέωση του, καθώς και η αυτοδίκαιη άρση της παρακράτησης κυριότητας οχήματος και η ηλεκτρονική μεταβίβασή του, συγκαταλέγονται μεταξύ των προτάσεων που ενσωματώθηκαν στο θεσμικό οπλοστάσιο της χώρας.

Επιπλέον, έθεσαν σε πλήρη λειτουργία το Τμήμα εξυπηρέτησης ψηφιακών αιτημάτων της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο διασυνδέθηκε με όλα τα ΚΕΠ που λειτουργούν και στους 66 Δήμους της Αττικής, μειώνοντας δραστικά τους χρόνους εξυπηρέτησης των πολιτών.

Και μετά από αυτό το σημαντικό έργο θα αναρωτιέστε τι σχέση έχει με τον Πολιτισμό. Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι πτυχιούχος της Σχολής Ιπταμένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και της Σχολής Κινηματογραφίας με την πρώτη του ταινία να αποσπά το 1984 το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Δράμας Μικρών Ταινιών.  Ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού (1998–2000) υπήρξε ο ιδρυτής του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής και πρώτος Πρόεδρός του.

Καλή επιτυχία και από εμάς στα νέα του καθήκοντα!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις