Δώρο υγείας στους αθλητές της ΑΕΨ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από το ιδιωτικό πολυϊατρείο Faros Medical Lab

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το ιδιωτικό πολυϊατρείο Faros Medical Lab, προσέφερε στους αθλητές της αντρικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΨ (Αθλητική Ένωση Ψυχικού), τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν έναν  πλήρη προληπτικό έλεγχο υγείας.

Ο Διευθυντής του κέντρου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, μας δήλωσε: «Η παροχή αυτή είναι μία από τις ποικίλες και οργανωμένες κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί το Faros Medical Lab. Ο στόχος του πολυϊατρείου για άλλη μια χρονιά ήταν, η έμπρακτη προσφορά και στήριξη στους αθλητές της ΑΕΨ,  καθώς αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι τα αθλητικά και τα πολιτιστικά σωματεία προωθούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προσφέροντας ποιοτικές επιλογές στα παιδιά μας αλλά και στους ενήλικες. Χρέος όλων μας είναι να στηρίζονται με κάθε τρόπο και να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους».

Από την πλευρά της εφημερίδας μας, για άλλη μια φορά πολλά Συγχαρητήρια! Τέτοιες δράσεις προσφοράς υγείας είναι πραγματικά αξιέπαινες και ταυτόχρονα παραδείγματα προς μίμηση. Και ας μην ξεχνάμε: όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας,  έχουν ανοδική πορεία, τέτοια που δυσκολεύονται οικονομικά να την «αντέξουν».

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις