Η AHEPA Ψυχικού στηρίζει τον Πολιτισμό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεά στο Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Οι πολιτιστικές δράσεις για τη φετινή χρονιά ξεκίνησαν για το Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού «Αγία Φιλοθέη» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, με τη συνάντηση του Προέδρου  του Τμήματος κύριου Παναγιώτη Ριζόπουλου και του Αντιπροέδρου Φιλανθρωπίας, πλαστικού χειρουργού  Δρα  Ιωάννη Λύρα,  με  τον Πρόεδρο κύριο Σπύρο Μπιμπίλα και το Γενικό Γραμματέα κύριο  Κώστα Βενετσάνο, του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Τ.Α.Σ.Ε.Η.).

Στην αρχή της συνάντησης οι  κ.κ. Μπιμπίλας και Βενετσάνος ενημέρωσαν  για την ιστορία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.),  έτος ιδρύσεως 1917, και τη φιλανθρωπική δράση του ταμείου προς τους αναξιοπαθούντες καλλιτέχνες και στη συνέχεια οι κ.κ. Ριζόπουλος και Λύρας  παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ, το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου.

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και κέρασμα. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος κύριος Ριζόπουλος, η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και φιλικό κλίμα και συμφωνήθηκε και από τα δύο μέρη  να συνεχιστεί η συνεργασία τους στο προσεχές μέλλον.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις