Πάμε παραλία με τον Δήμο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θαλάσσια μπάνια 2022

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα πραγματοποιήσει και φέτος τη δράση για τα θαλάσσια μπάνια, τα οποία θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και των τριών κοινοτήτων.

Οι ημέρες, οι ώρες εκκίνησης, οι προορισμοί καθώς και οι προκαθορισμένες στάσεις για την καθεμιά από τις τρεις κοινότητες έχουν ως εξής:

Για το Ψυχικό: από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με εκκίνηση στις 8:45 από το Βαρβάκειο και με προορισμό την Πλαζ του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι.  Οι στάσεις είναι: Βαρβάκειο, Κοντολέοντος, Α’ Πλατεία, Β’ Πλατεία, Γύζη, Πλατεία Σολωμού, Πινακοθήκη, Στεφ. Δέλτα.

Για την Φιλοθέη: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με εκκίνηση  στις 9:00 από την Άνω Αγορά (λουλουδάδικο) και με προορισμό την Πλαζ του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι. Οι στάσεις είναι: Άνω Αγορά,  25ης Μαρτίου (Κυπαρισσόμηλο), πρώην Ταχυδρομείο (ΚΕΠ), Αγίας Φιλοθέης & Κονδυλάκη, Πέτρινο περίπτερο, Σινεμά, Πλατεία Κορυζή.

Για το Νέο Ψυχικό: από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με εκκίνηση στις 8:50 από την  25ης Μαρτίου (στάση Αστέρια) και με προορισμό την παραλία Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Οι στάσεις είναι: 25ης Μαρτίου, Πλατεία Αγίας Σοφίας (στο περίπτερο στη γωνία με την οδό Σεφέρη).

Σχετικά με την ώρα της επιστροφής, η αναχώρηση από την θάλασσα θα γίνεται στις 12:00 με πιθανή άφιξη στις 13:00.

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται την προηγούμενη ημέρα, για την επόμενη, με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικώς στο 210 6011564 (από 16:00 έως 19:00) ή μέσα στο πούλμαν κατά την επιστροφή. Υπάρχει δυνατότητα κράτησης για όλη την εβδομάδα. Προηγείται ο κάτοικος/δημότης που έχει κλείσει θέση και στη συνέχεια αν υπάρχει ελεύθερη θέση, οποιοσδήποτε άλλος.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου στο  213 2014625 από 9:00 – 15:00

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις