Πρόεδρος και πάλι ο Κρίτος Νεόφυτος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΨ

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στα γραφεία της οδού Παπαναστασίου στο Ψυχικό, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού (ΑΕΨ) και ακολούθησε η ψηφοφορία των μελών για την εκλογή του νέου Προεδρείου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Κατά την ανάγνωση των πεπραγμένων, ο Πρόεδρος κύριος Κρίτος Νεόφυτος ανέφερε ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω του Covid έδρασαν ανασταλτικά στην καθημερινότητα και έπληξαν τις αθλητικές δραστηριότητες. Η Διοίκηση όμως της ΑΕΨ αξιοποίησε την περίοδο αυτήν, επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητές της, επανασχεδιάζοντας τα τμήματα με στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης, αλλά και παρεμβαίνοντας όπου οι παρεχόμενες υπηρεσίες είχαν περιθώρια βελτίωσης.

Ο κύριος Νεόφυτος τόνισε ότι η φροντίδα για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παρεχομένων υπηρεσιών είναι διαρκής και ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

 • Πραγματοποιήθηκε μερική αντικατάσταση του συμβατικού φωτισμού των Γηπέδων με λάμπες led, ενώ συνεχίζεται κανονικά η τακτική συντήρηση των γηπέδων καθώς και η συντήρηση των εγκαταστάσεων με προσθήκη του αναγκαίου εξοπλισμού (ντουλάπες, καρέκλες, λοιπά σκεύη).
 • Μετά από έγκριση της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του φωτισμού του γηπέδου μπάσκετ και εξετάζεται η δυνατότητα εγκατάστασης κλιματισμού στο γυμναστήριο.
 • Ολοκληρώθηκε η στεγανοποίηση της στέγης, έγινε η τακτική συντήρηση των βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, τουαλέτες, περιβάλλον χώρος) και ανανεώθηκε ο χρωματισμός στο γήπεδο και τις εξέδρες.
 • Εφαρμόζεται και λειτουργεί πλέον σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης γηπέδων τένις και ωραρίου, οπότε έχει εκλείψει πλέον ο χρόνος αναμονής.
 • Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των παιδιών, των αθλούμενων και του προσωπικού από τον Covid 19 τηρούνται αυστηρά.
 • Ειδική μνεία έγινε στην ευγενική χορηγία του μέλους της ΑΕΨ κυρίου Μπακολίτσα που ανέλαβε την ανακατασκευή του γηπέδου τένις 2, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη η αναμόρφωση του χώρου της Γραμματείας και του Εντευκτηρίου.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό τον μελών, τα αθλητικά τμήματα, αλλά και τις επιδόσεις της ΑΕΨ ο Πρόεδρος ανέφερε τα εξής:

 • Η ομάδα μπάσκετ πρωταγωνιστεί πλέον στο πρωτάθλημα Α2 της Εθνικής Κατηγορίας.
 • Στις ακαδημίες λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα παιδιών και εφήβων και αθλούνται 220 νέοι.
 • Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς το τμήμα τένις αριθμούσε 178 μέλη, ενώ στις Ακαδημίες ο αριθμός των παιδιών ανήλθε στα
 • Στις ακαδημίες ποδοσφαίρου συμμετέχουν 256 παιδιά, ενώ λειτουργούν παιδικά τμήματα Κ10, Κ12 και Κ14
 • Λειτουργούν πλέον τμήματα ανδρών και «ευ αγωνίζεσθαι»
 • Ιδρύθηκαν τμήματα Γυμναστικής και TAE KWOΝ

Επιπλέον ο Πρόεδρος ανέφερε ότι κατά το 2021 έγινε εγγραφή του τμήματος στην Γ.Γ. Αθλητισμού FUTSA ενώ υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Π.Ο.Ψ., με σκοπό την αμφίδρομη ανάπτυξη των τμημάτων που λειτουργούν στα δύο Σωματεία.

Κλείνοντας, ο κύριος Νεόφυτος ευχαρίστησε το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, του γονείς των παιδιών, τους εργαζόμενους στην ΑΕΨ, το γιατρό Ντίνο Μαθιουδάκη και το πολυιατρείο Faros Medical Lab για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσέφεραν, καθώς και τον ακούραστο συνεργάτη της ένωσης Δημήτρη Βασιλάκη.

Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, με την προσέλευση των μελών να αγγίζει το 60% των εγγεγραμμένων. Πρόεδρος της ΑΕΨ επανεξελέγη ο Κρίτος Νεόφυτος.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση της Ένωσης για τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο 11μελές Δ.Σ. της ΑΕΨ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Νεόφυτος Ερωτόκριτος

Αντιπρόεδρος: Καρέλλας Παναγής

Γραμματέας: Νεστορίδη Έφη

Ταμίας: Ανδριώτης Γιάννης

Έφορος: Δρούγκας Ιάκωβος

Μέλη: Μπούρας Θεόδωρος, Λάβδα Νέλλη, Γιαννόπουλος Μαρίνος, Μαζαράκης Γεράσιμος, Μουχλή Βελίσσα, Παλτζόγλου Εβελίνα.

Για την 3μελή Ελεγκτική Επιτροπή:

Γόντικας Δημήτρης

Μήτσιος Ηλίας

Γιαννοπούλου Ευαγγελία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις