Κανονικότητα και για την Λέσχη Φιλίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι καθημερινές δραστηριότητες ξεκινούν και πάλι

Άνοιξε τις πόρτες της η Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας του Νέου Ψυχικού μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας της πανδημίας.

Το περίμεναν πώς και πώς τα μέλη της Λέσχης! Η ηλικία αυτή στερήθηκε την κοινωνικότητα, τις συναντήσεις αλλά και τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το παρών στην έναρξη των προγραμμάτων έδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα η οποία είναι και κατ’ ύλην αρμόδια για την λειτουργία τους, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μπάμπης Μπονάτσος και η επί χρόνια υπεύθυνη και ψυχή της Λέσχης Φιλίας κυρία Νατάσα Αγγελάκη.

Ο Δήμαρχος άνοιξε την μικρή αυτή σύναξη καλωσορίζοντας τα μέλη και εκφράζοντας την χαρά του που βρίσκονται πάλι μετά από τόσο καιρό.

Ανακοίνωσε επίσης την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης αρχικά με 500 τίτλους επιλεγμένων βιβλίων τα οποία συγκέντρωσε ο Δήμος από την πρόσφατη δράση με το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Κάποια μέλη ζήτησαν να τοποθετηθούν δύο υπολογιστές στον χώρο, το οποίο και άμεσα τους υποσχέθηκε.

Στην συνέχεια μοίρασαν τσουρέκια και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα υποσχόμενοι ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν προκειμένου να συζητήσουν και για τα υπόλοιπα αιτήματά τους.

Να θυμίσουμε πια ότι όσοι πατήσατε τα 60 χρόνια μπορείτε να γίνετε μέλη της Λέσχης Φιλίας και να απολαμβάνετε τις δραστηριότητές της οι οποίες όπως ανέφερε και η κυρία Βυθούλκα είναι γυμναστική, συζητήσεις με ψυχολόγο, εκδρομές και περιπάτους.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις