Με μεγάλη θλίψη και άφατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση-σοκ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θύμα τροχαίου

Ο αγαπημένος μας φίλος  Γιώργος Πράπας, Φιλοθεάτης μέλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Φιλοθέης “έφυγε” ξαφνικά, πέφτοντας θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, στην περιοχή Φάρου Ψυχικού, καθώς οδηγούσε κανονικά την μοτοσυκλέτα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα και τον ακαριαίο θάνατο του Γιώργου Πράπα, εγκατέλειψε τον Γιώργο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε! Η τροχαία ερευνά την υπόθεση αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός του οχήματος που οδήγησε τον Γιώργο στον θάνατο και να υποστεί τις νόμιμες συνέπειες.

Ο Γιώργος Πράπας που χάσαμε ξαφνικά και άδικα στα 57 του χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για τις αρετές του: Ανθρώπινος, δοτικός, αλληλέγγυος, φιλότιμος, πρόθυμος, καλλιεργημένος, πάντα στωϊκός και εξαιρετικά ευγενής και ενωτικός.

Ο Γιώργος ήταν παθιασμένος και εξαιρετικά δημιουργικός στον τομέα του Πολιτισμού. Υπεραγαπούσε ιδιαίτερα τον κινηματογράφο και μας “ταξίδευε” συχνά με την προβολή ταινιών από την πλούσια συλλογή του, στο γραφεία και στο προαύλιο των γραφείων της Παράταξης μας.

Το σοκ που προκάλεσε και η ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου Πράπα είναι τεράστιο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια του. Την σύζυγο και τα παιδιά του, την μητέρα του και τα αδέλφια του.

Τον ευχαριστούμε όλες και όλοι μέσα από την καρδιά μας για όσα σπουδαία μας προσέφερε.

Καλό ταξίδι Γιώργο μας!

Θα μας λείψεις και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θαυμασμό!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις