Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Γνωρίζουμε Αθλήματα»

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, διοργανώνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, αθλητική δράση για παιδιά από 5 έως 15 ετών και ενήλικες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού αποτελεί μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη χαρά της άσκησης, τον θετικό ρόλο του αθλητισμού και έχει σαν στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη σωματική δραστηριότητα και να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής

Η νέα αυτή πρωτότυπη δράση που φέρει τον τίτλο «Γνωρίζουμε Αθλήματα» συνδιοργανώνεται με τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης, το Σάββατο 6 Απριλίου, στον στίβο Φιλοθέης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 13:30 περίπου το μεσημέρι.

Η έναρξη θα γίνει με την υποδοχή του Παραολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Κωνσταντίνου Καμάρα και του Διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννης Μπουρούση, οι οποίοι θα συζητήσουν με τα παιδιά μας και θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές για την αξία της άθλησης σε σχέση με την υγεία και το ευ ζην.

Στη συνέχεια θα υπάρχουν αθλήματα για παιδιά 5 με 8 ετών, όπως δίαθλο (ρίψη vortex, δρόμος 50μ.), για παιδιά 9-15 ετών όπως τρίαθλη σκυταλοδρομία (ρίψη vortex, άλμα εις μήκος, δρόμος 50μ. μετ΄ εμποδίων/ δρόμος 50μ.) και τέλος για ενήλικες τρίαθλη σκυταλοδρομία (ρίψη, άλμα εις μήκος άνευ φοράς, δρόμος 50μ.) και Pilates.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2132014640.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις