Συστάθηκαν οι νέες Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κατερίνα Αλεξοπούλου  Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  

Ηλίας Αγγελόπουλος ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Αθηνά Χανακούλα Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024 ορίστηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων  των Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτική Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού» και «Δημοτική Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού» καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Τα νέα μέλη της «Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού» είναι τα κάτωθι:

Τακτικά μέλη από την Διοίκηση οι: Αγγελόπουλος Ηλίας (πρόεδρος), Μαρίνης Νικόλαος (αντιπρόεδρος), Ξένου Βασιλική, Κουλούρη Άννα, Γαλανάκης Αναστάσιος, Ορφανουδάκης Μάρκος, Μάτη Σταυρούλα και από την Αντιπολίτευση οι: Δημουλά Ελισσάβετ-Ελέν και Σινανιώτου Χαρίκλεια.

Αναπληρωματικά μέλη οι: Ζέζας-Μπαμπανάος Διονύσιος–Γεώργιος, Ευγενίδης Αιμίλιος, Παππά Μαρία–Στυλιανή και Ζαμπέλη Όλγα από την Διοίκηση και από την αντιπολίτευση η κυρία Λάττα–Δακτυλά Δήμητρα.

Τα νέα μέλη της «Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού» είναι τα κάτωθι:

Τακτικά μέλη από την Διοίκηση οι: Χανακούλα Αθηνά (πρόεδρος), Κουτάντου Μαλβίνα (αντιπρόεδρος), Χαμαλίδης Σωκράτης, Σιγάλα Πολυξένη, Ζηρίντσης Ευάγγελος, Μαυραγάννης Ιωάννης, Ρουμπάκου Γεωργία και από την Αντιπολίτευση οι: Παπαχρόνης Γεώργιος και  Πετρίτση–Μουράντ Αικατερίνη.  

Αναπληρωματικά μέλη από την Διοίκηση οι: Παλυβού-Κιάπα Γεωργία, Καρακώστα Ευαγγελία, Φασιλάκης Αριστείδης, Μούρτος Γεώργιος και από την αντιπολίτευση ο κ. Καλατζής Αναστάσιος.

Στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) ορίστηκε Πρόεδρος η Κατερίνα Αλεξοπούλου, η οποία έχει μακρά θητεία στην ΔΕΠ κατά το παρελθόν.

Να αναφέρουμε ότι σε όλες τις παραπάνω επιτροπές έχουν ορισθεί ως μέλη διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι φορέων και εκπρόσωπος γονέων ως ο νόμος ορίζει.

Από την 30η Ιουνίου 2024 τα ΝΠΔΔ «Σχολικές Επιτροπές» καθώς και η ΔΕΠ παύουν να λειτουργούν αυτοδικαίως και οι αρμοδιότητές τους θα ασκούνται από τον Δήμο ή/και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις