Καλό ταξίδι σύντροφε Κώστα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Τη τελευταία ημέρα του 2023 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος για τα μέλη του ΠΑΣΟΚ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού -και όχι μόνο- Κώστας Σωτηρόπουλος.

Άνθρωπος δραστήριος, ευδιάθετος, ευθύς και αθεράπευτα ρομαντικός της Πολιτικής. Πάντοτε πιστός στις ιδέες του Σοσιαλιστικού Κινήματος, που ρίζωσαν στη Χώρα μας με την Κυβέρνηση της Αλλαγής το 1981 και μετέβαλαν άρδην τον πολιτικό, κοινωνικό χάρτη μέχρι και σήμερα. Σοσιαλιστής, όχι Σοσιαλδημοκράτης.

Ο Κώστας πάλεψε από τα νεανικά και φοιτητικά του χρόνια στην ΑΣΟΕΕ για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Λαϊκή Κυριαρχία. Διετέλεσε μεταξύ άλλων επί σειρά ετών μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα (Β’ Αττικής), μέλος και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου μας.

Διάβαζε συνεχώς, ενημερωνόταν για καθετί, που θεωρούσε χρήσιμο και τη γνώση του προσπαθούσε να τη μεταλαμπαδεύσει στους «μικρούς». Είχε πάντοτε να διηγηθεί μια ιστορία από τις αναμνήσεις του, δεν διακατεχόταν από ελιτισμό, μολονότι άνθρωπος επαγγελματικά επιτυχημένος. Πεισματάρης και διαλλακτικός ταυτόχρονα, ένας γνήσιος Αρκάς-Γορτύνιος.

Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας τον αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι. Αντί στεφάνων και σε συνεννόηση με τους οικείους του, στους οποίους εκφράζουμε και από το παρόν βήμα τα θερμά μας συλλυπητήρια, έγιναν δωρεές στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύντροφε Γραμματέα, καλό ταξίδι.

Για την Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φιλοθέης-Ψυχικού,

Γραμματέας

Αλεβιζόπουλος Χάρης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις