Έμφαση στην Πολιτική Προστασία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με την Σύσταση τριών Επιτροπών

Επιτροπές Πολιτικής Προστασίας ήταν οι πρώτες επιτροπές που συστάθηκαν στο πρώτο συμβούλιο της νέας διοίκησης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά οι επιτροπές είναι τρεις έναντι μίας μέχρι πρότινος και αφορά μία ανά κοινότητα.

 

Για το Ψυχικό ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής η Αλίκη Γκιζελή, Αντιπρόεδρος ο Νικόλας Παπανικολάου και μέλη Βασίλης Μεσσημέρης, Αθηνά Σπύρου, Μπόμπουλας Χρήστος από την αντιπολίτευση ορίστηκαν οι Ελένη Ζέππου, Αλέξανδρος Μαζαράκης, Κωνσταντίνος Κοκορόσκος και η Φαίη Μπέη.

 

 

 

Για το Νέο Ψυχικό από την Διοίκηση ορίστηκε Πρόεδρος η Εβελίνα Παλτζόγλου, αντιπρόεδρος ο Μάριος Νάκας και μέλη Νίκος Τζανής, Γιάννης Δασκαλόπουλος, Ξένια Σιγάλα από την αντιπολίτευση ορίστηκαν οι Μαρία Αποστολάκη, Νατάσα Αγγελάκη, Νίκος Ζαλώνης και Γιάννης Καλογεράς.

 

 

Τέλος για την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της  Φιλοθέης ορίστηκε πρόεδρος ο Βύρων Σαμαρόπουλος, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Μεσσημέρης και μέλη η Ελίνα Νικητιάδου, Σαράντης Φυρογένης, Φίλια Ανδρουτσοπούλου ενώ από την Αντιπολίτευση προτάθηκαν η Πέννυ Ζαφειροπούλου, Άρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Γεωργακόπουλος και Κυβέλη Ζαχαρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις