Πέννυ Ζαφειροπούλου: ανεξαρτητοποίηση από την «ΠΡΑΞΗ»!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ορκιστεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουμε ήδη την πρώτη ανεξαρτητοποίηση: η Πέννυ Ζαφειροπούλου, εκ των ιδρυτικών μελών της παράταξης ΠΡΑΞΗ της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου, αποχώρησε από τον Συνδυασμό και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη ρήξη μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ συνεργάτιδων, αυτή τη φορά όμως μάλλον δεν υπάρχει γυρισμός.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης της κας Ζαφειροπούλου αναφέρονται αναλυτικά σε υπεύθυνη δήλωση που απέστειλε εν είδει επιστολής προς τον νέο Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπο Μπονάτσο, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

Με την παρούσα δήλωσή μου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 Ν. 3852/2010, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό «ΠΡΑΞΗ – ΦΑΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ» με επικεφαλής την Χατζηαθανασίου Φανή του Αθανασίου, με την οποία αναδείχτηκα Δημοτική Σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αναγκάζομαι να λάβω αυτή την επιβεβλημένη απόφαση ανεξαρτητοποίησης, καθώς η δημοτική παράταξη που υποβλήθηκε στα τέλη του Αυγούστου, ουδεμία σχέση έχει με την σημερινή εικόνα που δείχνει προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου σχετίζονται με την διαφωνία ως προς την άσκηση μιας υγιούς και πρόσφορης αντιπολίτευσης, με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας και της ευημερίας των πολιτών της. Η διαφωνία αυτή, η οποία στηρίχτηκε στο πλαίσιο της υγιούς πολιτικής όσμωσης είχε ως αποτέλεσμα την ρεβανσιστική συμπεριφορά της επικεφαλής του συνδυασμού απέναντι μου, η οποία έφτασε στο σημείο να επιδιώκει την ακύρωση της ανακήρυξής μου σε δημοτική σύμβουλο, η οποία πραγματοποιήθηκε με όσα ορίζει ο Νόμος, το δημοκρατικό πολίτευμα και η λαϊκή βούληση και ανακοινώθηκε με την υπ’ αριθμ. 542/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Τιμώντας την ξεκάθαρη λαϊκή εντολή που έλαβα θα ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, με σκοπό να υπηρετώ τα συμφέροντα του Δήμου και όλων των συμπολιτών μου.

Εξ όσων γνωρίζουμε, είχε προηγηθεί Ένσταση της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου κατά της Πέννυς Ζαφειροπούλου, με την οποία η επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΡΑΞΗ ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 542/2023 απόφασης του Πρωτοδικείου και απαιτούσε να λάβει την έδρα της στην Φιλοθέη, στερώντας την από την κυρία Ζαφειροπούλου, παρά το ότι αρχικώς είχε αποφασίσει να την λάβει από το Ψυχικό.

Η είδηση γράφεται κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου και επιφυλασσόμαστε  για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά σε επόμενο Φύλλο μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top–nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις