«Τουρνουά Επιτραπέζιου»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το Kokous Cafe ανακοινώνει με χαρά μια νέα δράση για τα παιδιά-πελάτες του all day café-bar. Πρόκειται για το «Τουρνουά Επιτραπέζιου», ενός τουρνουά γεμάτο πνευματική δράση όπου τα παιδιά θα παίζουν παιχνίδια δεξιοτήτων και γνώσεων.

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται ειδικά για παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών και όπως λένε οι συντελεστές θα είναι μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία και ευκαιρία για να απολαύσουν ένα αδιαμφισβήτητα διασκεδαστικό παιχνίδι με συνομήλικούς τους και να αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα της στρατηγικής, της συνεργασίας & της κριτικής ικανότητας!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι πάντα η βάση για την ομαδικότητα και την καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στο τουρνουά αυτό θα μπορέσουν οι μικροί μας φίλοι να παίξουν και να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη για να κερδίσουν την παρτίδα!

Όλα τα απαραίτητα υλικά και οι κανόνες θα εξηγηθούν πριν την έναρξη του τουρνουά, ενώ οι εναλλαγές στα παιχνίδια θα είναι αρκετές και συνολικά θα διαρκέσουν 1 ώρα!

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ανά παιδί, όπου αντιστοιχεί σε 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι + 1 κομμάτι κέικ!

Διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά δώρα θα περιμένουν τους νικητές!

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6977066651 μέχρι και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρες: Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα, Τρίτη και Τετάρτη 10 με 1 το πρωί.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Kokous Cafe, επί της οδού Γεωργίου Βλάχου 20, Ελληνορώσων, τηλέφωνο: 210 674 6077.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις