Αγώνας δρόμου των μικρών παιδιών των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Λίγο πριν τον 40ο  Κλασσικό Μαραθώνιο

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ,  στηρίζει κάθε χρόνο τον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας», διοργανώνοντας αγώνα δρόμου μικρών παιδιών. Ο αγώνας αυτός δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και γίνεται με σκοπό την καλλιέργεια των Αθλητικών Αξιών και του Ολυμπιακού Ιδεώδους, ενώ τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ένα τμήμα της αυθεντικής μαραθώνιας διαδρομής, λίγο πριν την διέλευση του πρώτου Μαραθωνοδρόμου.

Ενόψει λοιπόν του «40ου Μαραθωνίου Αθηνών 2023», ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 αγώνα μικρών παιδιών, 500 μέτρων και καλεί τους μαθητές από την  Ά Δημοτικού έως και την ΣΤ΄ Δημοτικού να συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό, που έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Οι συμμετοχές των παιδιών θα γίνονται με τη συνοδεία και με ευθύνη των γονέων τους και οι δηλώσεις συμμετοχής τους γίνονται μέσω των σχολείων τους, συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 το πρωί με αφετηρία τη συμβολή των οδών Τζαβέλλα & Λ. Μεσογείων στο Νέο Ψυχικό ενώ ο τερματισμός στη γωνία των οδών Λ. Μεσογείων και Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Νέο Ψυχικό.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ίδια ημέρα του αγώνα από τις 9.00 έως και τις 10.00, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Λ. Μεσογείων, από τη γραμματεία του αγώνα.

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν μετάλλια.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις