Πάνω από 800 άτομα έστειλαν μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «συμμετέχω»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συναρπαστική ατμόσφαιρα – αίσθηση ενότητας και ενθουσιασμού

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλαν τη Δευτέρα το βράδυ, οι δημότες της Φιλοθέης, του Ψυχικού και του Νέου Ψυχικού, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «συμμετέχω», του Μπάμπη Μπονάτσου.

Περισσότεροι από 800 συμπολίτες μας από κάθε γωνιά του δήμου μας έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση γεμάτη παλμό και ελπίδα. Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας και επαγγελματικής διαδρομής, παλιοί και νέοι στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου μας, άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, και από τα τρία προάστια, πλημμύρισαν την 25ης Μαρτίου 20, επικυρώνοντας με την παρουσία τους το πάνδημο αίτημα για αλλαγή στην διοίκηση της πόλης μας.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σταθάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος πάτερ Ιωάννης Παπαγγελόπουλος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ψυχικού και ο πατέρας Γεώργιος από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου τονίζοντας ότι ο Μπάμπης που γνωρίζει εξ απαλών ονύχων ενδιαφέρεται για όλους τους ανθρώπους. Όχι μόνο για τους δημότες, για τους κατοίκους αλλά και έξω από τον Δήμο και έξω από την Χώρα. Χαρακτήρισε τον Δήμο μας πολύπαθο και απευθυνόμενη στον υποψήφιο Δήμαρχο είπε «Μην μας διαψεύσεις και εσύ».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού Νέλλη Λάβδα λέγοντας ότι κλείνει 35 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αρχικά με την Δημοτική Συνείδηση, με την Συμμαχία Πολιτών και τώρα με το Συμμετέχω.

«Γιατί συμμετέχω γιατί θέλω έναν άνθρωπο που να ξέρει τον τόπο. Γιατί αν ξέρει τον τόπο τον αγαπάει. Γιατί όταν τον αγαπάει θα κάνει αυτό που πρέπει για τους ανθρώπους, για την πόλη, για όλους εμάς. Ευχαρίστησε τον Μπάμπη για την απόφασή του χαρακτηρίζοντας την δήλωση υποψηφιότητάς του καλή και γενναία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Εμφανώς συγκινημένος, ο Μπάμπης Μπονάτσος, επικεφαλής του «συμμετέχω» και υποψήφιος δήμαρχος, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο ανοικτό κάλεσμα του «συμμετέχω»: «η συμμετοχή σας απόψε αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την αναγκαιότητα της κοινής μας πρωτοβουλίας και μας γεμίζει με δύναμη για τη συνέχεια!»

 Στη συνέχεια, ο κ. Μπονάτσος παρουσίασε το πρόγραμμα του «συμμετέχω», ένα ολοκληρωμένο και πλήρως κοστολογημένο σχέδιο για την πόλη μας, με συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε τομέα πολιτικής, από την ασφάλεια και τον φωτισμό, την καθαριότητα και την ανακύκλωση, τις υποδομές και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, μέχρι την πολιτική προστασία και τη φροντίδα των αδέσποτων. Ένα πρόγραμμα με άμεσες προτεραιότητες αλλά και δομικές παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα προστατεύσουν τον οικιστικό χαρακτήρα των προαστίων μας, ως κηπουπόλεις:

«Αυτό είναι το πρόγραμμά μας και πάνω σε αυτό θέλουμε να μας κρίνετε. Με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή μπορούμε και θα κάνουμε όλα όσα χρειάζεται ο δήμος μας για να πάψει να είναι ουραγός και να γίνει πρωταγωνιστής. Μαζί μπορούμε περισσότερα. Μαζί μπορούμε καλύτερα!», υπογράμμισε ο επικεφαλής του «συμμετέχω»

Αμέσως μετά, ο κ. Μπονάτσος κάλεσε στο βήμα έναν έναν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με το «συμμετέχω», μια πραγματικά «ετοιμοπόλεμη» και αντιπροσωπευτική ομάδα όλων των «φυλών» του δήμου μας που συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση, τη συνέχεια αλλά και την τομή που χρειάζεται η πόλη μας για να πάει τολμηρά μπροστά.

Η ατμόσφαιρα στα εγκαίνια ήταν συναρπαστική με μια έκδηλη αίσθηση ενότητας και ενθουσιασμού ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στον Μπάμπη Μπονάτσο, με τη βεβαιότητα ότι: «μπορεί να κάνει όλα όσα δεν έγιναν στον δήμο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Και είναι σε αυτό το σημείο που η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού ενθουσιασμένη παίρνει το μικρόφωνο εκ νέου και φωνάζει «Για αυτό ψηφίζουμε Μπάμπη Μπονάτσο για να κερδίσουμε την ποιότητα της ζωής μας πίσω. Ας τον δοκιμάσουμε»

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Παντελής Χαροκόπος, πρώην Δήμαρχος Νέου Ψυχικού και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Γιώργος Κουράσης Πρόεδρος των 21 ΟΤΑ, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρεια Αττικής και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο π. Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου, ο π. Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, π. Δήμαρχος Πεύκης, ο Γιάννης Κορρές Αντιδήμαρχος Γαλατσίου, ο Δημήτρης Μπαξεβάνης Αντιδήμαρχος Παλλήνης,  ο Δημήτρης Τούτουζας, Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού και Δημοτικός Σύμβουλος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής, π. Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο Αντώνης Λαμπαδιάρης Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Ποσειδών», η κυρία Έφη Προκοπάκη, Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου ΕΣΤΙΑ, ο Δημήτρης Βέρδης Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φιλοθέης – Ψυχικού, η Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φιλοθέης – Ψυχικού Ελένη Νικολέλη και Αλέξης Κωνσταντίνου, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού κ.κ. Νταίζη Κωνστάν, μέλος της Β1 ΔΕΕΠ της ΝΔ και η Μάρθα Σαμαρά.

Ιδιαίτερη μνεία για την παρουσία τους και την στήριξή τους έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μπάμπης Μπονάτσος στην κυρία Ινώ Βεζυργιάννη και στην κυρία Μαρίκα Ιωάννου.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη των εγκαινίων η υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κυρία Φαίνη Χατζηαθανασιάδου επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο και έδωσε εγκάρδιες ευχές με τον κύριο Μπονάτσο.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις