Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κάνει τη διαφορά με έργο πλούσιο & δυναμική παρουσία!

Η Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ είναι από τα εμπειρότερα αυτοδιοικητικά στελέχη που διαθέτει ο Δήμος μας, γνωστή για την επιτυχημένη δημοτική της δράση από το 1998 μέχρι σήμερα, με έργο πλούσιο, δυναμική παρουσία & ανθρώπινο πρόσωπο. Συναντήσαμε την κυρία Πετρίτση και είχαμε μαζί της μια σύντομη συζήτηση.

Γιατί επέλεξε τον Δημήτρη Γαλάνη και  την παράταξη “Προάστιο Πρότυπο”;

Με τον Δημήτρη Γαλάνη έχουμε συμπορευθεί στο παρελθόν, έχουμε υπάρξει και αντίπαλοι. Η αγάπη & το όραμα για την πόλη που ζούμε είναι ο κύριος λόγος για να υπερβούμε τις αντιπαραθέσεις & να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό στόχο, να παλέψουμε μαζί δυναμικά διεκδικώντας με σιγουριά το αύριο του ξεχωριστού Προαστίου μας.

Μέριμνα Δημότη – Συλλογή Τροφίμων

Με όραμα & στόχους:

  • Την προστασία της φυσιογνωμίας και την ποιότητα ζωής της Φιλοθέης, Ν. Ψυχικού και Ψυχικού.
  • Τη βελτίωση της καθημερινότητας
  • Τη διεκδίκηση προγραμμάτων & χρηματοδοτήσεων για τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της πόλης μας με νέες τεχνολογίες με έμφαση στα περιβαλλοντικά θέματα
  • Το ανθρώπινο πρόσωπο κοντά στις ανάγκες των συμπολιτών μας

Έχετε πλούσιο έργο με ισχυρό αποτύπωμα στις Αντιδημαρχίες που υπηρετήσατε, ποια θεωρείται τα πιο εμβληματικά έργα σας;

Μαθήματα Παγκόσμιας Ελληνικής Ιστορίας με τη Μαρία Ευθυμίου.

Ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας καταφέραμε μια πόλη καθαρή, τοποθετήσαμε το νέο σύστημα υπόγειων κάδων, επεκτείναμε τα ρεύματα της ανακύκλωσης, συντονίσαμε την πολιτική προστασία σε δύσκολες συνθήκες, επενδύσαμε σε νέα οχήματα όπως βυτιοφόρο, ανυψωτικό μηχάνημα κ.α, προβλέψαμε και προετοιμαστήκαμε εγκαίρως για τα καιρικά φαινόμενα.

Έναρξη Συμβουλευτικού Σταθμού για την ΄Ανοια και τη νόσο Alzheimer.

Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού θα ξεχωρίσω “Τα μαθήματα Παγκόσμιας & Ελληνικής Ιστορίας” με την καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου, “το Φεστιβάλ Μαρμελάδας” για τους σκοπούς της ΕΣΤΙΑΣ, “Το Φεστιβάλ Μικρασιατικού Πολιτισμού”, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη Μέριμνα Δημότη, τις Εθελοντικές Αιμοδοσίες, τον “Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια και το Alzheimer”.

Φεστιβάλ Μαρμελάδας με την ΕΣΤΙΑ.

25 χρόνια Αυτοδιοικητικής Πορείας & Προσφοράς, 9 χρόνια Αντιδήμαρχος έδειξα ποια είμαι, τι πιστεύω, τι μπορώ να προσφέρω στον Δήμο μας.

Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν τη δύναμη της ψήφου τους για να συνεχίσουμε μαζί για ένα Προάστιο Πρότυπο!

Λίγα βιογραφικά στοιχεία

Η Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ έχει αποδείξει οργανωτικές ικανότητες, σκληρή δουλειά και αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού. Έχει κότσια αλλά και ζεστασιά, απλότητα και γενναιοδωρία, γονίδια της Μικρασιατικής της καταγωγής. Πτυχιούχος Φαρμακοποιός (Παν. Θεσσαλονίκης) με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και το Marketing. Εργάστηκε ως διευθύντρια αγοράς και πωλήσεων σε Πολυεθνικές Φαρμακευτικές Εταιρείες (Warner Lambert & Pierre Fabre)

Από το 1998 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης και από το 2011 εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

  • Από το 2011, Αντιδήμαρχος Φιλοθέης και το 2013, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Φιλοθέης
  • Από το 2014 έως τις αρχές του 2017 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού & Αναπληρωτής Δημάρχου
  • Από τις αρχές του 2017 έως το 2019 υπήρξε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας
  • Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας & Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις