Κανέλλου Νατάσσα: «Με τον Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα μας»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η Αναστασία (Νατάσσα) Κανέλλου γεννήθηκε  και κατοικεί στην Αθήνα, Κυψέλη

Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στο ΕΚΠΑ  και  στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία , Ειδική Αγωγή  στο Μαράσλειο Διδασκαλίο, με εξειδίκευση στα παιδιά με Κινητική Αναπηρία,, Νηπιαγωγός στη ΣΧ.ΝΗΠ.ΑΘΗΝΑΣ και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με αντικείμενο στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης: «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων». Επίσης, έχει εξειδίκευση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο σε θέματα Πληροφορικής και Εκπαίδευσης, ενώ έχει συμμετάσχει σε Έρευνες, Συνέδρια και Ημερίδες παιδαγωγικού περιεχομένου.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθύντρια σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Αθηναίων. Ήταν επί σειρά ετών μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αθήνας: «Αθηνά», Αντιπρόεδρος στη Λέσχη Φιλίας  ΚΙΟΥ-Κυψέλης, Γραμματέας της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ και μέλος στην πολιτιστική ομάδα κατοίκων και καταστηματαρχών  Κυψέλης: «focus on fokionos». Συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και συνεργάζεται με τους LIONS Πατησίων σε δράσεις και εκδηλώσεις Πολιτισμού.

Σήμερα είναι Αν. Διοικήτρια στο Γ.Ν.Α Κοργιαλένειο Μπενάκειο Ε.Ε.Σ, καθώς και εκλεγμένη Σύμβουλος της 6ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής της 6ης Δημοτικής Κοινότητας και Πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Πλατείας Αμερικής.

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπητοί μου φίλοι,

ύστερα από τέσσερα χρόνια δημιουργίας και εθελοντικής προσφοράς ως εκλεγμένη Σύμβουλος της 6ης Κοινότητας του Δ. Αθηναίων από τους συνδημότες μου, διεκδικώ τη στήριξη και την ψήφο σας τώρα, ως Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας.

Συντάσσομαι στην κοινή προσπάθεια με θέληση, δύναμη και πολλή δουλειά!!

ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ

Κώστας Μπακογιάννης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις