Το καρναβάλι των ζώων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παιδικό θέατρο

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, η παιδική θεατρική παράσταση: «Το Καρναβάλι των Ζώων» του Camille Saint-Saëns.

Πρόκειται για μια θεατρική προσέγγιση του  μουσικού έργου, με τραγούδια βασισμένα στις κλασικές μελωδίες του συνθέτη, χορογραφίες, διαδραστικό παιχνίδι και θέατρο σκιών. Ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίσουν τα παιδιά, με χιούμορ και σασπένς, τη μουσική του Camille Saint-Saëns και να εξοικειωθούν με μουσικά όργανα κλασσικής ορχήστρας.

Το διάσημο αυτό μουσικό παραμύθι παρουσιάζεται από την εταιρεία θεατρικών παραγωγών ΜΕΘΕΞΙΣ και τον Χρήστο Τριπόδη, σε κείμενα του Γιώργου Γαλίτη και ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Γκόνη, σε μεταγραφή για πιάνο, βιολί, φλάουτο, βιολοντσέλο, μεταλλόφωνο και κρουστά. Μία ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, μουσικών, καθώς και χορευτών μας ταξιδεύουν στον υπέροχο κόσμο της κλασικής μουσικής, μέσα από ένα παραμύθι που παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις