Νέα αντιδήμαρχος η Έλση Δημουλά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αλλαγή αρμοδιοτήτων για τις κυρίες Ζέππου και Καρατζά

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης προχώρησε σε ορισμό νέας Αντιδημάρχου και τροποποίηση στις αρμοδιότητες άλλων δύο.

Νέα αντιδήμαρχος είναι η κυρία Ελισσάβετ – Ελένη (Έλση) Δημουλά η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε στις 7-6-23 από τη Δημοτική Παράταξη Συμμαχία Πολιτών. Η κυρία Δημουλά ορίστηκε ως άμισθη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, με θητεία έως 31/12/2023. Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες του περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό της είναι: τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης όπως, οι ενέργειες που αφορούν την υποστήριξη πάσης φύσεως Κοινωνικών Προγραμμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ο συντονισμός και η διοργάνωση των εκδηλώσεων των εθνικών και θρησκευτικών εορτών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα θέματα Ισότητας των Φύλων, τα θέματα κοινωνικής ένταξης των αλλοδαπών. Το γραφείο της Αντιδημάρχου θα είναι στο Δημοτικό Κατάστημα του Νέου Ψυχικού.

Η ήδη έμμισθη αντιδήμαρχος κ. Ελένη Ζέππου- Χαρλαύτη, επωμίζεται και το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών παράλληλα με την αντιδημαρχία Δημοτικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού με θητεία έως 31/12/2023. Οι νέες αρμοδιότητές της θα είναι: η ευθύνη και η εποπτεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών καθώς και των οργανικών μονάδων που υπάγονται σε αυτή, η εκτέλεση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αναφέρονται στα αντικείμενα και τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Τέλος, η κυρία Ζαφειρία Καρατζά που ορίστηκε αντιδήμαρχος μόλις στις 26/5/23 και είχε στην αρμοδιότητά της και την αντιδημαρχία Οικονομικών, παραμένει μόνο ως  έμμισθη Αντιδήμαρχος Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού, με θητεία έως 31/12/2023 και με τις εξής επιπλέον αρμοδιότητες: τα θέματα προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, τον συντονισμό και την υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής, προγραμμάτων χρόνιων νοσημάτων και ψυχικής υγείας, προγραμμάτων αντιμετώπισης των εξαρτησιακών ουσιών καθώς και την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις