Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισκέφτηκε σήμερα, με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές,  η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΑΞΗ και Υποψήφια Δήμαρχος  Φιλοθέης – Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

Η υποψήφια Δήμαρχος, είχε την τιμή να πάρει την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, παρουσίασε στον Μακαριότατο τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ καθώς επίσης και τη βαθιά βούληση της να προχωρήσει σε τομές που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων που απασχολούν εδώ και χρόνια τον  Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Στο πλαίσιο αυτών των αναφορών, έγινε ιδιαίτερη και αναλυτική αναφορά στον τρόπο συμβολής της Εκκλησίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, εστίασε στην αγάπη και τον σεβασμό της επικεφαλής της ΠΡΑΞΗΣ, κ. Φαίνης Χατζηαθανασιάδου, προς το πρόσωπο του και το θεσμό της Εκκλησίας αλλά και την αφοσίωση της στους δημότες της Φιλοθέης και του Ψυχικού, και την ευχαρίστησε προσωπικά που είναι «κοντά» στην Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις