ΖΑΦΕΙΡΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη η κυρία Ζαφειρίνα Καρατζά ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Στην κυρία Καρατζά ανατέθηκαν διπλές αρμοδιότητες αφού μιλάμε για αντιδημαρχίες που τις κατείχαν δύο π. αντιδήμαρχοι οι κυρίες Μίνα Μελισσουργού και Αλίκη Γκιζελή.

Πρόκειται για την δεύτερη ανάληψη αρμοδιοτήτων και ευθυνών που δίνεται στην κυρία Καρατζά, με πρώτη την προεδρία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Να ευχηθούμε στην κυρία Καρατζά καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα και καλή δύναμη γιατί οι υποχρεώσεις της είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η κυρία Καρατζά είναι κάτοικος Νέου Ψυχικού, απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing από το London Guildhall University. Έχει πολυετή πείρα στους τομείς της έρευνας, του Marketing, της εταιρικής επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στην Εταιρεία Ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 και του Πεκίνου 2008, καθώς και στις εφημερίδες Επενδυτής και Real news αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8.

Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ

«Ως μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού που φοιτά σε Δημόσιο Σχολείο του Δήμου μας, η  θέση της Αντιδημάρχου Οικονομικών, Παιδείας και Αθλητισμού αλλά και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, αποτέλεσε και αποτελεί για μένα τη μέγιστη πρόκληση για να υλοποιήσουμε το όραμα, που μοιραστήκαμε με τον Δήμαρχο για τον εκσυγχρονισμό του Προαστίου μας. Θα συνεχίσω να δουλεύω άοκνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών από οποιαδήποτε θέση αναλάβω.»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις