Αποκτήσαμε νέο περιπολικό!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεά του συμπολίτη μας Γιάννη Καραγεώργη

Μια δωρεά σε έναν  από τους πιο ευαίσθητους τομείς σήμερα, σε αυτόν της ασφάλειας έδωσε ανάσα στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης Ψυχικού.

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Καραγεώργης δώρισε ένα ολοκαίνουργιο περιπολικό αυτοκίνητο «για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού».

Η απόφαση για την δωρεά είχε παρθεί εδώ και καιρό αλλά όπως μας είπε η κυρία Σοφία Μπουτσιάδου, Διοικήτρια του Τμήματος Ασφαλείας υπάρχουν διαδικασίες που οφείλουν να ακολουθήσουν ώστε να αποδεχτούν την δωρεά. Τυπικές μεν, αλλά απαραίτητες.

«Συμπτωματικά και τυχαία» λέει η κυρία Μπουτσιάδου ότι ξεκίνησε η όλη διαδικασία σε μια επίσκεψη του δωρητή στο Τμήμα. «Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει το τοπικό τμήμα ασφαλείας σε μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη για όλους τους συμπολίτες του λειτουργία. Επιθυμία του ήταν να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο και μάλιστα της αρεσκείας μας χωρίς να υπολογίσουμε την τιμή».

Να αναφέρουμε ότι κύριος Καραγεώργης είναι εφοπλιστής, κατοικεί στην Φιλοθέη και έχει προσφέρει αρκετές δωρεές στην Χώρα, ιδιαίτερα στην εποχή της πανδημίας.

Το περιπολικό αυτοκίνητο παραδόθηκε παρουσία Ανωτάτων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα του Ταξίαρχου της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ κ. Σωτήριου Νικολακόπουλου και του Αστυνομικού Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Β/Α κ. Αθανασίου Φυλακτάκη.

 

Στην φωτό από αριστερά ο Αστ. Διευθυντής κ. Φυλακτάκης, η Αστυνόμος κυρία Μπουτσιάδου, ο Ταξίαρχος κ. Νικολακόπουλος, ο Εφοπλιστής κ. Γιάννης Καραγιώργης και ο κ. Κωνσταντίνος Μαλεβίτσης

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Γιάννη Καραγεώργη.

Παράδειγμα προς μίμηση! Συγχαρητήρια και από εμάς σε όσους συνέβαλαν στην ασφάλειά μας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις