Τριήμερο στην Λακωνική Μάνη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Όμιλος Νέου Ψυχικού

Πετρόχτιστα εκατόχρονα σπίτια, ονειρικές παραλίες και μια Μάνη ντυμένη με όλα τα χρώματα των λουλουδιών της, μας καλούν να επισκεφτούμε έναν από τους γοητευτικότερους ελληνικούς προορισμούς.

Στην Λακωνική Μάνη λοιπόν αποφάσισε ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού να αποδράσει φέτος το καλοκαίρι για ένα ονειρικό τριήμερο, από το Σάββατο 8 Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουλίου, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

Το κόστος ανά άτομο είναι: σε 2κλινο Standard δωμάτιο 195€, σε 2κλινο Superior  215€, σε 1κλινο Standard 270€, σε 1κλινο Superior 299€. Περιλαμβάνονται: μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν, διαμονή στο ξενοδοχείο Belle Helene 3* στο Βαθύ Λακωνίας, πρόγευμα και δείπνο καθημερινά, συνοδός, ασφάλεια αστικής ευθύνης/ταξιδιωτική.

Υπάρχει η  δυνατότητα να πληρώσετε σε 2 έως 3 δόσεις. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει έως τις 25 Ιουνίου. Η κράτηση θα ισχύει μόνο με την καταβολή της προκαταβολής.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο: meoneopsychiko@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 2106714603, Δευτέρα με Παρασκευή (5μμ-9μμ), ή με την κ. Σοφία Μαστρογιωργάκη στο τηλέφωνο 6972266417.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις