Μαζεύει εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ο Δήμος μας!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από την υπηρεσία Καθαριότητας

Ξεκίνησε η αποκομιδή των παρατημένων αυτοκινήτων στον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού. Μέχρι σήμερα έχουν αποσυρθεί πολλά από αυτά που βρισκόντουσαν σε ακινησία και καταλάμβαναν πολύτιμες θέσεις παρκαρίσματος.

Ο εντοπισμός των εγκαταλελειμμένων οχημάτων γίνεται είτε από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας είτε από αναφορές κατοίκων. Στην συνέχεια η διαδικασία διενεργείται βάσει της κείμενης νομοθεσίας κολλάει η Υπηρεσία αυτοκόλλητο με το οποίο χαρακτηρίζει το όχημα ως εγκαταλελειμμένο και σε 45 ημέρες, αν δεν υπάρξει ένσταση από τον ιδιοκτήτη, τα ειδικά συνεργεία προχωρούν στην απομάκρυνση και την ανακύκλωσή τους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Ζερβός μας πληροφορεί ότι η επιχείρηση προχωράει γρήγορα και έχουν μείνει στους δρόμου μόνο τα οχήματα στα οποία τα αυτοκόλλητα δεν έχει περάσει η χρονική προθεσμία μετακίνησης των 45 ημερών και όσες περιπτώσεις δεν έχει απαντήσει η αστυνομία η οποία και ελέγχει την ιδιοκτησιακή κατάσταση του αυτοκινήτου. Συνεχίζει λέγοντας ότι όσοι συνδημότες μας εντοπίζουν τέτοιες περιπτώσεις οχημάτων μπορούν να το αναφέρουν στο αρμόδιο τμήμα, καλώντας στο 213 2014500 ώστε να επιλαμβάνεται η Υπηρεσία άμεσα τη σήμανσή του και την απομάκρυνσή του περαιτέρω».

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις