“Συμμετέχω”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι πρώτοι μας υποψήφιοι


ΑΛΙΚΗ ΓΚΙΖΕΛΗ

2023 Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. 2019-2022 Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού. 2019-2021 Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας. 2014-2019 Δημοτική Σύμβουλος, οργάνωση & συντονισμός προσφυγών κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣΤΕ) με αποτέλεσμα μείωσης τιμών αντικειμενικών αξιών σε περιοχές της Φιλοθέης, 22% και 17%.

Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΝΕΟΛΑΙΑ, Εθνική Υπηρεσία Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Διευθύντρια Διαπίστευσης ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 των Χορηγών, των επισήμων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), HILTON και των επισήμων της Παραολυμπιακής Οικογένειας, της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΔΠΕ), INTERCONTINENTAL. Χρηματιστηριακός διαπραγματευτής σε γνωστή τράπεζα και χρηματιστηριακή εταιρεία στο Ντίσελντορφ και στην Αθήνα. Πιστοποιήσεις Ειδικού Διαπραγματευτή EUREX και Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών.

B.Sc. στα Μαθηματικά, Imperial College of Science, Λονδίνο και M.Sc. “Engineering for Competitive Manufacture, specialized in Innovative Design and Management”, Cranfield University, Αγγλία. Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη.

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παπαθεοδωρόπουλο, Πολιτικό Μηχανικό/Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχουν δυο παιδιά.


ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΑ

Ονομάζομαι  Φίλια (Χριστοφίλια) Ανδρουτσοπούλου-Δήμου και γεννήθηκα το 1974 στο Μπαρκισιμέντο της Βενεζουέλας από Έλληνες γονείς. Από το 1983 που επιστρέψαμε  στην Ελλάδα, κατοίκησα στην περιοχή του Ψυχικού και από το 2005 κατοικώ με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά μας στην Φιλοθέη. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Δήμου, απόστρατο ανώτερο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και νυν επιχειρηματία.

Έχω σπουδάσει Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σχέσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλώ άριστα Αγγλικά και Ισπανικά.

Εργάστηκα στον Ιδιωτικό Τομέα για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Από το 2016 μέχρι και σήμερα, κύριο κομμάτι της ζωής μου αποτελεί ο Εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά στα κοινά του Δήμου μας.

Θέλω να υπηρετήσω την βασική μου αρχή της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους μας, γι’ αυτό και «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ».


ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο Σπύρος Βλάχος είναι πλαστικός χειρουργός και πατέρας δύο κοριτσιών. Κατοικεί τα τελευταία 40 χρόνια στο Ψυχικό. Απόφοιτος του Γυμνασίου-Λυκείου Ψυχικού και για χρόνια αθλητής της ΑΕ Ψυχικού.

Η επαγγελματική του έδρα είναι στη Λεωφόρο Κηφησίας, ακριβώς απέναντι από το Κολλέγιο Αθηνών. Έχει ίδια άποψη και εμπειρία για τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν το προάστιό μας. Με έντονη διάθεση για προσφορά, «Συμμετέχει» και αυτός στην προσπάθεια του συνδυασμού για μια καλύτερη διοίκηση του Δήμου μας και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι οι δημότες. Με πλήρη επίγνωση της δυσκολίας του εγχειρήματος, αλλά ταυτόχρονα με πίστη ότι μπορούμε να βελτιώσουμε και να διαφυλάξουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας.


ΒΟΥΒΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας Βουβάκης του Δημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998 και  μεγάλωσε στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Από μικρός έδειξε ιδιαίτερη αγάπη για την άθληση και υπήρξε για χρόνια αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ. Παράλληλα με την αγάπη του για την άθληση, ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για τη νομική επιστήμη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και από τον Αύγουστο του 2022 ασκεί μάχιμη δικηγορία. Επιπλέον, είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας του ΕΚΠΑ.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επιθυμεί να συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμισή του Δήμου του, έχοντας ως βασικό άξονα την προώθηση της πρωτοβουλίας των νέων στο Δήμο και τη δημιουργία ενός δικτύου νέων, που θα συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου.


ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.  Ζω στο Νέο Ψυχικό με τον σύζυγο μου και την κόρη μας, η οποία φοιτά στο Λύκειο Νέο Ψυχικού.

Είμαι απόφοιτη ΤΕΙ Πειραιά, και  απόφοιτη Σχολής Πολεμικής Αεροπορίας με πιστοποιητικά πάνω σε θέματα ασφάλειας κατά τρομοκρατικών οργανώσεων, με τίτλους «Βασικής Εκπαίδευσης Ασφαλείας Αερομεταφορών», «Εκπαίδευση Ελεγκτών Ασφαλείας Αερομεταφορών» και εκπαίδευση Ελεγκτών Ασφαλείας Αερομεταφορών “SCREENERS”.  Εργάστηκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πάνω στον τομέα αυτό με πολλές επιβραβεύσεις.

Υπήρξα ενεργό μέλος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στα δημόσια σχολεία και προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως σχολική τροχονόμος επί πέντε έτη στο 2ο Δημοτικό σχολείο.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον Μπάμπη Μπονάτσο γιατί πάνω απ’ όλα πιστεύω στην αγάπη του για τον Δήμο και κυρίως για το περιβάλλον. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια κι αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ειλικρίνεια.


ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

Η Άννα Κατσούλη προέρχεται από πολυμελή οικογένεια. Είναι το πρώτο παιδί  του αείμνηστου Πρωτοψάλτη Ι.Ν. Αγίας Σοφίας και Καθηγητή Μουσικής του Κωνσταντίνου Κατσούλη και της Αντιδημάρχου και Καθηγήτριας Μουσικής Ελένης Κατσούλη. Καθηγήτρια Μουσικής και πιάνου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2016. Συνθέτει μουσική, έχει σπουδές στο θέατρο και στο χορό, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος.

Στην επαγγελματική της πορεία  έχει συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς, έχει οργανώσει ή συνδιοργανώσει επίσημες εκδηλώσεις, έχει εμφανιστεί σε αξιόλογους χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με Έπαινο και Μετάλλιο από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για συνθετικό της έργο, καθώς και με διακρίσεις από άλλους φορείς. Από το 2021 είναι φοιτήτρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Θεολογική Σχολή -Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας. Απέκτησε Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας που βαθμολογήθηκε με άριστα από τον Ο.Β.Ι. για νέο προϊόν. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών γιων, φοιτητών σε Ανώτατες Σχολές.


ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Κωστάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε από την  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Έχει υπηρετήσει σε επίλεκτες μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, Αλεξιπτωτιστών, Αμφιβίων και Ορεινών Καταδρομέων και έχει λάβει μέρος σε εθνικές αξιολογήσεις του ΝΑΤΟ ως επιχειρησιακός και επιτελικός Αξ/κός Ειδικών Επιχειρήσεων στη Γερμανία και στο Βέλγιο.

Φοίτησε επίσης στη Σχολή Διοίκησης – Επιτελών στη Θεσσαλονίκη, στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου της Ελλάδας, στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου Γερμανίας στο Αμβούργο ως εκπρόσωπος Έλληνας σπουδαστής, με Τιμητική Διάκριση Επιδόσεως Φοιτήσεως.

Διετέλεσε Διοικητής της Σχολής Αλεξιπτωτιστών,  επιτελής Τμήματος Υποστηρίξεως Ειδικών Επιχειρήσεων στη Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και Διευθυντής Τμήματος Έρευνας και Καινοτομίας στη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου/ ΓΕΕΘΑ και Project Coordinator σε Project Ειδικών Δυνάμεων του PESCO.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Arts) στη Διοίκηση και Διεθνή Ασφάλεια της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου HELMUT SCHMIDT του Αμβούργου Γερμανίας. Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική. Είναι νυμφευμένος με την Αντιγόνη Αστερίου και έχουν τρία παιδιά τον Μάνο, την Έρια και την Ηλέκτρα.


ΛΙΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεννήθηκε στο Νέο Ψυχικό το 1989 από παππούδες μικρασιάτες. Πτυχιούχος  του τμήματος  Φυσικής (ΕΚΠΑ) με δεκαετή εμπειρία στην εκπαίδευση ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια ως μέλος της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΦΙΨ.

Εξαιρετική τιμή αποτελεί για τον Βασίλη η εκλογή του στον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Όμιλο Νέου Ψυχικού (ΜΕΟ) ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ταμίας, θέση η οποία του επιτρέπει να ασχολείται ενεργά και ουσιαστικά με τα θέματα του τόπου μας.


ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη το 1984. Έχει σπουδάσει  Business Μanagement  και Design of Monitoring Integration Systems. Έχει διάφορες πιστοποιήσεις όπως του Εθελοντή δασοπυροσβέστη, Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Κρίσεων, μετεωρολογικά και περιβαλλοντικά συστήματα και δίκτυα και σε πράσινη ενέργεια. Από το 1992 εργάζεται σε διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων σχολείων του Δήμου μας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Σχολείων του Δήμου. Επικεφαλής ως γονέας και υπεύθυνος επί δύο χρόνια της τεχνολογικής ομάδας του ΓΕΛ Φιλοθέης «Χρήστος Μαλεβίτσης», όταν έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια 4Χ4 in schools.

Υπεύθυνος στον τομέας Περιβάλλοντος της Ν.Δ. για θέματα κλιματικής αλλαγής. Σήμερα εργάζεται ως επικεφαλής στην εγκατάσταση του νέου δικτύου σταθμών (80) σε όλη την Ελλάδα για την ΕΜΥ.


ΜΠΑΛΑΓΚΑ ΕΒΙΤΑ (ΕΥΔΟΞΙΑ)

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Ψυχικό ενώ έλκει την καταγωγή της από την Ήπειρο. Αποφοίτησε από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η πρώτη της ενασχόληση με τα κοινά ξεκινάει από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια ως μέλος του σπουδαστικού συμβουλίου της σχολής της.

Η Εβίτα ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το Μάιο του 2014 μέχρι σήμερα και είναι κοινοτική σύμβουλος στο Νέο Ψυχικό.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος με αντικείμενο την διαχείριση Εσωτερικού Ελέγχου, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Διαχείρισης Κινδύνων και Συμμόρφωσης εταιρειών και Δημοσίων Έργων. Στόχος της είναι να εφαρμόσει  στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού όσα διδάχθηκε στη σχολή της σχετικά με τη Δημόσια Υγεία.


ΜΠΡΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα, με σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φυσικής. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στο Νέο Ψυχικό, σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 1ο Νηπιαγωγείο Ψυχικού. Επιχειρεί στην πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό από το 2016. Είναι έγγαμος με την Σφήκα Κωστιάννα, το γένος Βεζυργιάννη και έχουν μια κόρη.

«Είμαι άνθρωπος της δουλειάς της προσφοράς, της πλατείας, της γειτονιάς. Η ζωή, η εργασία και η οικογένεια με έχει διδάξει να υπηρετώ το συνάνθρωπο και το θεωρώ σαν αρχή μου.

Γι’  αυτό θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία, ώστε με Δήμαρχο τον Μπάμπη Μπονάτσο, να υπηρετήσω, μαζί του, το ομορφότερο προάστιο της χώρας, και τους ανθρώπους του. «Συμμετέχω» λοιπόν κι εγώ και διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά μας».


ΞΙΝΑΡΗΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Τάσος Ξιναρής γεννήθηκε στη Κύπρο το 1967 και από το 1999 μένει μόνιμα στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό .  Έχει υπηρετήσει σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες όπως,  Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στον όμιλο NOVA , Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη Universal Music, Συμβουλος  Διοίκησης στην ΕΡΤ.

Από το 2014 είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και το 2019 ανέλαβε και τη Γενική Διεύθυνση της  Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.  Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας.

Ως ανώτερο στέλεχος  στη NOVA έχει βραβευθεί με αρκετά βραβεία διαφήμισης και Επικοινωνίας.  Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ραμον και πατέρας 2 παιδιών.

 


ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

O Μάρκος Ορφανουδάκης από την ηλικία των 15 ετών, μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλους δημοσιογράφους της εποχής και μετέπειτα επαγγελματικά ως δημοσιογράφος. Αρθρογραφούσε στα φοιτητικά του χρόνια παράλληλα με τις νομικές σπουδές του, σε εφημερίδες της ομογένειας όπως ο «Εθνικός Κήρυξ του Παρισιού» και η «Ελληνική φωνή του Μονάχου».

Είναι μαχόμενος δικηγόρος Αθηνών, με προϋπηρεσία στη Νομική Υπηρεσία του Ομίλου Βαρδινογιάννη και άλλων εταιρειών με εξειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο και τις Εταιρείες. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών ανήλικων τέκνων. Είναι επίσημος μεταφραστής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Η αγάπη και το πάθος του για την πόλη του, τον ώθησε εδώ και 5 χρόνια  ν΄ ασχοληθεί με τα κοινά για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Μάχεται για την βελτίωση της καθημερινότητας ώστε ο Δήμος να αποκτήσει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, κάτι που λείπει στις μέρες μας.

«Συμμετέχει» και ζητά την στήριξη και την συμμετοχή σας για να αλλάξουμε όλοι μαζί την πόλη μας.


ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΣΙΓΑΛΑ

Η Ξένια Σιγάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό όπου κατοικεί μέχρι σήμερα και μεγαλώνει τις δύο κόρες της. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως πτυχιούχος οδοντοτεχνίτης.

Κοινοτική Σύμβουλος στο Νέο Ψυχικό. Ενεργός κάτοικος με σημαντική συμβολή σε θέματα κοινωνικά και παιδείας.

Μέλος του ιστορικού συλλόγου ΜΕΟ (Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος) και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού.

Ακολούθησε ως εθελόντρια όλες τις δράσεις της Κοινωνικής Πρόνοιας προσφέροντας βοήθεια στους ευπαθείς συμπολίτες μας.

Μέλος της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με ενεργό δράση σε όλα τα σχολεία. Πολλές καινοτόμες προτάσεις της υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας της.

Συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Γνωρίζω τον Χαράλαμπο Μπονάτσο πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι.


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Νέου Ψυχικού της πλειοψηφίας από το 1986 έως και το 1993 επί Δημαρχίας του αείμνηστου Θάνου Βεζυργιάννη. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Νέου Ψυχικού το 1989 και το 1993.
Από το 2014 έως το 2019 είναι Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού.

Το 2019 επανεκλέγει Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού.

Από το 2019 μέχρι το Δεκέμβριο του 2022 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυπηγών Πειραιά το 1967. Εργάστηκε ως μελετητής στη Δ.Ε.Η. από το 1972 έως το 2003 όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

«Γνωρίζω τον Μπάμπη Μπονάτσο από μικρό παιδί. Μεγάλωσε με αρχές και αξίες που σήμερα ονειρευόμαστε να έχουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Έχει αγάπη και όραμα για τον Δήμο μας. Ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του. Δίκαιος και αποτελεσματικός».


ΣΥΡΜΑΚΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Η Μαρίνα Συρμακέση Χριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι κόρη του καθηγητή Θεολογίας Χριστόδουλου Συρμακέση ο οποίος διατέλεσε επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Νέου Ψυχικού και ίδρυσε τη δημοτική βιβλιοθήκη.

Η Μαρίνα είναι απόφοιτος του Αρσάκειου Ψυχικού και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Εργάστηκε στην Οικονομική Διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής ως Προϊσταμένη Τμήματος Λογιστηρίου για περισσότερα από 25 έτη από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Θέλοντας να προσφέρει στον Δήμο που μεγάλωσε και έζησε όλη της τη ζωή, έβαλε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές το 2014 όπου και εξελέγη και διετέλεσε Κοινοτική Σύμβουλος Νέου Ψυχικού μέχρι το 2019.


ΦΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό. Έχει σπουδάσει Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Έχει εργαστεί στον Δημόσιο Τομέα από το 2005 έως το 2014 στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Νομαρχία αποκτώντας γνώσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έκτοτε εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Κοινοτικός Σύμβουλος του Νέου Ψυχικού, εθελοντής στην ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού με έντονη δράση τα χρονικά διαστήματα της καραντίνας.  Μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης – Ψυχικού.

Εμπιστεύομαι τον Χαράλαμπο Μπονάτσο ως Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ακέραιο χαρακτήρα, γνώστη των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου μας. Μας ενώνει το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Συμμετέχω στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης και του Ψυχικού.

Συμμετέχω στο όραμα για καλύτερες και πιο πράσινες γειτονιές.

Συμμετέχω σε μια ομάδα διεκδίκησης για ένα καλύτερο μέλλον.


ΧΑΝΑΚΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ

Γεννήθηκε το 1978 στο Ψυχικό όπου κατοικεί μέχρι σήμερα και μεγαλώνει το παιδί της. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας της σχολής Universite Paris 4-Sorbonne. Καθηγήτρια Γαλλικών σε Φροντιστήριο. Μιλάει άπταιστα επίσης και τα Αγγλικά. Είναι κόρη του επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου Θανάση Χανακούλα.

«Έχω το χρόνο και το μεράκι να ασχοληθώ με τον Δήμο μας. Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια που μάθαμε από μικρή ηλικία να είμαστε ενεργοί πολίτες, να ακούμε τα προβλήματα και να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

«Συμμετέχω» κι εγώ με τον Μπάμπη Μπονάτσο στην αλλαγή και στη βελτίωση της καθημερινότητας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού».


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γεννήθηκε το 1959. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Βασιλαρέα, εκπαιδευτικό, και έχει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (1978) και έχει πτυχίο Βιολογίας (BS 1982) και μεταπτυχιακό Βιολογίας με ειδίκευση στην Μοριακή Βιολογία (MS 1984) από το πανεπιστήμια St. John’s University New York.

Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία εργαζόμενος σε Πολυεθνικές (κυρίως) και Ελληνικές Φαρμακευτικές Εταιρείες για 35 χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία, έχοντας εργαστεί σε όλες τις θέσεις, από παραγωγή και ποιοτικό έλεγχο μέχρι πωλήσεις, marketing και εξαγωγές, φθάνοντας στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2000, όπου έμεινε 13 χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά πιστεύει ότι έχοντας πλέον το χρόνο, τη διάθεση, την ενέργεια και την εμπειρία, μπορεί να προσφέρει στην επίτευξη των στόχων όπως αυτοί έχουν τεθεί από τον υποψήφιο δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού Χαράλαμπο Μπονάτσο στην προσπάθεια του, για να φέρει τον Δήμο μας στην θέση που πραγματικά αξίζει να έχει.


 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις