Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ρούλα Χύτα-Αμιράλη

 

 

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Επιστολή παραίτησης

Της Χύτα-Αμιράλη Σταυρούλας του Χρήστου, Προέδρου της Κοινότητας Νέου Ψυχικού.

Προς τον Αξιότιμο Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού κο Δημήτρη Γαλάνη,

με την παράκληση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται σχετικά εκ του Νόμου.

 

 

Θέμα: Παραίτηση Προέδρου Κοινότητας Νέου Ψυχικού.

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να είμαι μέλος του Δημοτικού Συνδυασμού ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, ενός συνδυασμού που από την πρώτη στιγμή είχε πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών του ενιαίου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Ο στόχος αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που συστρατεύτηκα και προσπάθησα να εξυπηρετήσω με την εκλογή μου στην Κοινότητα του Νέου Ψυχικού. Λόγω των παραιτήσεων του προηγούμενου προεδρείου ανέλαβα τα καθήκοντα της Προέδρου της Κοινότητας Νέου Ψυχικού και από την θέση αυτή αφιερώθηκα στην καλύτερη δυνατή εκτέλεση των καθηκόντων μου για ανάδειξη έργου προς το συμφέρον του τόπου μας. Επειδή η όποια εξουσία μας πηγάζει από τους δημότες μας, προτεραιότητα μου ήταν η δυνατότητα του κάθε δημότη να έχει φωνή και η φωνή του αυτή όχι μόνο να ακούγεται αλλά και να αποτελεί βασικό και αξιοποιήσιμο εργαλείο στις αποφάσεις.

Δυστυχώς, παρά την καλή πρόθεση η καθημερινότητα του δημότη της Κοινότητας του Νέου Ψυχικού δεν άλλαξε στον βαθμό που επιθυμούσε και προσδοκούσε. Με λύπη διαπιστώνω πως υπάρχουν θέματα που αγνοούσαμε και εμείς ως τοπικοί αιρετοί όταν αναλάβαμε, αλλά και οι περισσότεροι από τους δημότες του Νέου Ψυχικού, θέματα όμως που επηρεάζουν αρνητικά την άμεση καθημερινότητα του και δυστυχώς μέχρι και σήμερα η Κοινότητα του Νέου Ψυχικού δεν έχει την παραμικρή επίσημη ενημέρωση ώστε να μπορέσουμε να τα επικοινωνήσουμε (π.χ. ΝΟΚ, LIDL, κ.α).

Δυστυχώς διαπιστώνω ότι με την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής δεν έχει υλοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του προεκλογικού προγράμματος, που μαζί συνυπογράψαμε το 2019.

Δήμαρχε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις όχι μόνο τις δικές μου αλλά και του προηγούμενου Προέδρου, η Κοινότητα του Νέου Ψυχικού συνεχίζει να είναι η μόνη η οποία τόσο καιρό «λειτουργεί» χωρίς γραφείο να στεγαστεί και χωρίς να έχει γραμματέα ή κάποιον άλλο δημοτικό υπάλληλο να συνδράμει στο έργο της και φυσικά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ασκεί σωστά τα καθήκοντα της. Σε συνδυασμό με την ελλιπή ενημέρωσή μας για θέματα και αποφάσεις που αφορούν την Κοινότητα του Νέου Ψυχικού. Ο θεσμικός ρόλος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού και ο δικός μου ως Προέδρου της, πλέον έχει απαξιωθεί.

Μετά από αρκετές σκέψεις αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, σας ανακοινώνω σήμερα επίσημα με την παρούσα επιστολή ότι παραιτούμαι ως Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού και αποχωρώ επίσης από το Δημοτικό Συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ το καλύτερο για το Δήμο μου, τον οποίο τόσο αγαπώ.

Με εκτίμηση,

Χύτα-Αμιράλη Σταυρούλα (Ρούλα)

Πρόεδρος Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Νέο Ψυχικό, 26 Απριλίου 2023.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις