Καλοτάξιδο, Τζίνα!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Τα παιδιά μας, οι καθρέφτες μας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Τζίνας Γ. Θανοπούλου (Ed.M.,M.A., Harvard University Συμβουλευτική Ψυχολόγος και υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη ΠΡΑΞΗ με τίτλο  «Τα παιδιά μας, οι καθρέφτες μας», από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, στο PUBLIC Cafe Συντάγματοs.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης, της Πολιτικής, της Δημοσιογραφίας & Κοινωνικών Επιστήμων, εκθειάζοντας την προσφορά της συγγραφέως και την θεματική που επιλέγει στο νέο βιβλίο της. Σε αυτό, η συγγραφέας αναλύει τις αξίες της Συναισθηματικής Νοημοσύνης που πρέπει να υιοθετήσουν οι γονείς για να κάνουν ευτυχισμένα παιδιά και θίγει θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία και ανατροφή των παιδιών, προτείνοντας «μυστικά» ισορροπημένης διαπαιδαγώγησης.

Ανάμεσά στους ομιλητές ήταν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η Dr Λίζα Βάρβογλη, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχολόγος, η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη Πρόεδρος & ΔΣ ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε, CEO Edu4all, η Μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου- Γεωργιάδη, η Πόπη Καλαϊτζή-Χατζηδάκη, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, Δικηγόρος, Υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Ιδρύτρια Συλλόγου «Μητέρες στο 2000» και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών, Άννα Ροκοφύλλου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η καταξιωμένη δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου, Head of Special Editions / Huffpost.gr.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις